TEATRU ÎN TVR: Spectacolele din perioada 31 august - 6 septembrie | VIDEO

TVR.RO | Luni, 31 August 2020
Începutul toamnei aduce în Grădina TVR noi spectacole programate la TEATRU ÎN TVR, stagiunea a IV-a. În articolul de mai jos regăsiți titlurile pieselor la care vă așteptăm în perioada 31 august - 6 septembrie.
Spectatori gradina teatru in tvr
Spectatori - Teatru in TVR
Catrinel Dumitrescu - Aici nu-i de joaca- Teatrul Nottara - Teatru in TVR
Spectatori gradina teatru in tvr
Spectatori - Teatru in TVR
Catrinel Dumitrescu - Aici nu-i de joaca- Teatrul Nottara - Teatru in TVR

În această perioadă vă veți bucura de reprezentaţiile actorilor de la Bulandra, Nottara, InDArt, Teatrul de Comedie şi Teatrul Al.Davila din Piteşti, spectacolele de teatru, desfășurându-se 7 zile din 7, în grădina TVR.

Stagiunea „Teatru în TVR” continuă luni, marţi şi miercuri, 31 august, 1 şi 2 septembrie, de la ora 21.00, cu spectacolul „Old Love”, oferit de Teatrul Alexandru Davila din Piteşti.

Piesa "Old Love” este semnată de Norm Foster, în traducerea şi adaptarea lui Peter Bokor.
Scenografia – Francesca Cioancă
Asistent regie – Simona Hodoș
Muzica originală – Nicu Alifantis
Regia artistică – Daniel Bucur

„Old Love” sau „Iubire veche” este o comedie romantică în două acte, pe muzica lui Nicu Alifantis şi cu o distribuţie impresionantă: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă , Adrian Păduraru / Robert Tudor.

 

Joi, 3 septembrie, tot de la ora 21.00, Teatrul de Comedie aduce spectacolul „Diseară la 7”. Având regia semnată de Chris Simion-Mercurian, piesa într-un act „Diseară la 7” este deţinătoarea Premiului I la ediția a XII-a a Concursului de Comedie Românească, organizat de Teatrul de Comedie în 2017. Actorii Ilona Brezoianu (Ea) şi Alexandru Conovaru (El) ne demonstrează că o întâlnire deloc întâmplătoare scoate la iveală adevăruri adânc ascunse și salvatoare, pentru că speranța vine de unde nu te aștepți. Întâmplarea - sau soarta - îi aduce la un loc pe un El și o Ea, punând capăt unei singurătăți îndelungate şi ne arată că oamenii au nevoie unii de ceilalţi.

(w640) program te

Vineri, 4 septembrie, de la orta 21.00, Teatrul INDART ne invită săn urmărim spectacolul: „Amanta de la prânz”, o comedie în regia lui Bogdan Gagu, cu Silvia Gagu, Cristian Mardare, Corina Ivanov şi Eduard Boţ în rolurile principale. Spectacolul este o comedie romantică, plină de momente savuroase, care aduce în prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.

 

Sâmbătă şi duminică, spectacolele încep la ora 20.30.

Astfel, în 5 septembrie, actriţa Catrinel Dumitrescu ne invită să urmărim spectacolul său de la Teatrul Nottara, „Aici nu-i de joacă”, în care interpretează rolul principal, alături de Victoria Cociaş. Inspirat de piesa An Nou Fericit, a lui Pauline Daumale, spectacolul este o comedie lirică, ce are ca protagoniste două femei din clase sociale diferite. Deşi se întâlnesc întâmplător şi nu se aseamănă deloc la prima vedere, ele descoperă că au dorinţe, bucurii şi tristeţi comune. Două actriţe excepţionale aduc în prim-plan o poveste dulce-amăruie, de o inedită candoare, presărată cu surprinzătoare schimbări de situaţie şi cu mult umor.

(w640) Catrinel D

 

Duminică, 6 septembrie, încheiem săptămâna cu spectacolul „Treapta a noua” de Tom Ziegler, adus de patru actriţe de la ,Teatrul „L.S. Bulandra”, în regia Ancăi Maria Colțeanu. Având în distribuţie pe Manuela Ciucur, Catinca Maria Nistor , Oana Ștefănescu şi Adela Bengescu, spectacolul spune povestea unei mame alcoolice care, după ani, încearcă să reînnoade relaţia cu fiica sa. Este povestea unei relaţii speciale ce s-a pierdut şi pe care mama şi fiica încearcă acum, alternând între timiditate şi resentiment, s-o recupereze.

***

Stagiunea 2020 „Teatru în TVR” - cel mai important proiect al Televiziunii Române din acest an, este susținut de Fundația Fildas Art, prin programul Catena pentru Artă și GRANDE GLORIA PRODUCTION SA, prin mărcile Hygienium și Grande Natura.

Mulțumiri S.C. Stage&Ledtech SRL și BEST ADVERTISING & CONSULT SRL!

***

Toate informaţiile referitoare la programarea spectacolelor, ora de începere a acestora, regulile de distanţare socială şi protecţie împotriva infectării cu COVID-19 pot fi găsite pe site-ul TVR şi pe pagina de Facebook a Casei de Producție TVR.

Biletele de intrare se pot procura de la teatrele partenere, iar accesul publicului se face prin intrarea TVR din strada col. Constantin Blaremberg.