Teatru în TVR: „Radikal”, de Sever Bârzan, vineri 5 august

TVR.RO | actualizat: Luni, 08 August 2016
Stagiunea estivală de „Teatru în TVR” a continuat și vineri, 5 august, de la ora 20:30, cu piesa „Radikal”, în regia Dorei Bârzan.
Radikal 5 august

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Vineri, 5 august, ora 20:30

Teatrul LUNI de la Green Hours/ „Radikal”, de Sever Bârzan

Regia: Dora Bârzan

Distribuţia: Olivia Niță, Iulia Verdeș, Ștefan Huluba, Bogdan Costea, Eduard Cîrlan, Sever Bârzan

Radikal are tușele groase și așa se și cuvine să le aibă. Extremismul trebuie caricaturizat, pe cât posibil zilnic. Dacă există vreo cale, una singură, să marginalizezi un fenomen înainte să devină nebunie de masă, atunci acea cale este să râzi de el, să râzi de el până la exorcizarea oricărei posibilități de demon. (Andrei Crăciun – Ziarul Metropolis)

Deţinător al Premiul Juriului FNTI – 2015: „Un grup. O cauză. Un ideal”

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 20:00. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Preţul unui bilet este de 30 de lei integral (elevii, studenţii şi pensionarii pot intra câte 2 persoane cu un 1 bilet) sau 20 de lei, achitat în avans până (inclusiv) în preziua evenimentului.

Biletele pot fi achiziţionate:

  • online, pe site-ul bilet.ro
  • la sediul Green Hours (Calea Victoriei 120), între orele 11.00-18.00, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
  • în seara spectacolului, direct de la casa de bilete amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19.30