Teatru în TVR: „Opiniile unui clovn”, cu Alex Buescu, pe 10 iulie

TVR.RO | actualizat: Marţi, 12 Iulie 2016
Stagiunea estivală de „Teatru în TVR” a adus duminică, 10 iulie, de la ora 20.30, „Opiniile unui clovn”, după Heinrich Böll, un spectacol-performance cu Alex Buescu.
Opiniile unui clovn cu Alex Buescu

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Duminică, 10 iulie, ora 20.30

Teatrul LUNI/„Opiniile unui clovn”, după Heinrich Böll, un spectacol-performance cu Alex Buescu

Regia: Anca Maria Colțeanu

Nimicul pare că ar fi cel mai adecvat număr de pantomimă pentru Hans.

Un clovn, un artist specializat în observarea și transformarea absurdului cotidian în numere de pantomimă... lumea lui Hans (i) se deformează când este părăsit, din motive religioase, de singura femeie pe care o iubește.

„Nimeni nu o să știe vreodată cât de multe romane, poezii, analize, confesiuni, suferințe și bucurii au fost adunate pe acest continent numit Iubire, care nici măcar nu s-a dovedit că a fost cercetat în totalitate.‟ (Heinrich Böll)

(w500) Opiniile u

***

Accesul publicului se face pe baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.

Biletele pot fi achiziţionate de la Teatrul LUNI de la Green Hours – Calea Victoriei 120 (cu un telefon în prealabil la 0788 452 485), de luni până vineri, între orele 11.00–18.00 sau on-line de pe www.bilet.ro

Rezervări pot fi făcute telefonic la nr. 0788 452 485 şi pe adresa de e-mail teatru@greenhours.ro, până în preziua spectacolului.

În ziua spectacolului, începând cu ora 19:30, biletele se pot achiziţiona şi de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8–10.