Teatru în TVR: "Omul de zăpadă" de Greg MacArthur, joi 11 august

TVR.RO | actualizat: Vineri, 12 August 2016
Stagiunea estivală de "Teatru în TVR" continuă cu piesa "Omul de zăpadă" de Greg MacArthur, în regia lui Felix Crainicu, care este programată joi, 11 august, de la ora 20.30.
Omul de zapada

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Joi, 11 august, ora 20.30

"Omul de zăpadă" de Greg MacArthur, în regia lui Felix Crainicu / Teatrul Arte dell'Anima

Cu: Laura Voicu, Alex Vlad, Dana Stînga, Paul Alexandru/Cristi Neacșu

Să închiriezi filme porno adolescenților care trăiesc pe un ghețar este o activitate la fel de bună ca oricare alta. “Omul de zăpadă” este o comedie dură despre felul în care noi toți uităm de copilul din interiorul nostru. Despre relații sterile, falsitate și măștile pe care ni le așezăm pe chip într-o societate lipsită de autentic. Denver vrea să își extindă afacerea, Marjorie are nevoie de iubire, iar Jude este confuz din punct de vedere sexual. Problemele apar atunci când o descoperire uluitoare le tulbură existențele. Kim vine să aducă rezolvarea, dar nu reușește decât să încurce totul și mai mult.

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro sau on-line (www.bilete.ro).

(w500) AfiÅŸ Omul

Rezervări pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0733.060.033 şi pe adresa de e-mail office@artedellanima.ro (până la data de 11.08.2016 ora 18:00, pentru spectacolul "Omul de zăpadă"). Biletele se pot achiziţiona şi de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30.

Preţ bilet: 22 lei/întreg; 15 lei/redus.

Durată: 1h 15 min.