„Teatru în TVR”: O călătorie prin muzica folclorului rusesc

TVR.RO | actualizat: Vineri, 26 August 2016
Joi, 25 august, de la ora 20:30, „Teatru în TVR” ne aduce Concertul Radu Captari BAND:  „ Dor de stepă ".

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Joi, 25 august, ora 20:30

Asociația Culturală Spectaculis / Concert Radu Captari BAND:  „Dor de stepă"

Cei care își doresc o călătorie muzicală  prin filmele lui Nichita Mihalkov și ale lui Emil Loteanu, cei care vor să asculte o picătură din vastul folclor rusesc, sunt așteptați cu mare drag la acest spectacol.

Absolvent al Conservatorului din Chişinău, cu specializare în dirijat şi compoziţie la Moscova, Radu Captari este un artist complet in peisajul muzical românesc, el i-a fermecat  cu vocea sa pe muzicienii Corului Armatei Roşii,  cu care a concertat la Bucureşti şi la Cluj Napoca.
Arta sa și elementul de unicitate vin din pasiunea tipic rusească cu care interpretează folclorul clasic rus, combinat cu cel tigănesc.

Band-ul este compus din muzicieni profesionişti, care oferă garanţia unui recital muzical de excepţie: Tatiana Ciobanu–voce, Constantin Mirea–vioară, Adrian Flautistu–bass, voce şi Eugen Vasile–acordeon.

Nu ratați o seară muzicală inedită, parcă desprinsă din poema rusă, alături de Radu Captari Band!

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 20:00. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center, etj. 2, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.startickets.ro, www.ticketstore.ro și www.bilet.ro

Informații la numărul de telefon 0727.15.90.90.