Teatru în TVR: „Mioritza”, reinterpretată de Teatrul LUNI de la Green Hours

TVR.RO | actualizat: Luni, 29 August 2016
Ultima piesă a lunii august este jucată în curtea TVR pe 28 august, începând cu ora 20:30.

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Duminică, 28 august, ora 20.30

Teatrul LUNI de la Green Hours / „MIORITZA”

Izvod: inspirat de Mioritza și scris de Daniel Chirilă
Imaginator: Daniel Chirilă
Cu: Loredana Cosovanu, Alina Mîndru, Tiberiu Enache, Dumitru Georgescu
De-a cui îi (un soi de producători): Frilensăr & Teatrul LUNI de la Green Hours

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, într-o zi cu soare, deși nici măcar nu mai contează cum era, Dumnezeu a vrut să-i facă o glumă baciului moldovean și să-l facă jertfa poporului său. Doar că Mioritza noastră nu s-a resemnat, s-a uitat stânga dreapta, a analizat toate posibilitățile și și-a băgat coada stufoasă în treburile prea înalte.

Panică în ceruri! Despre mituri, laitmotive și moarte într-o ora și ceva de: cum-ar-fi-dac-ar-fi-Dumnezeu-un-pic-mai-om...
Sau balada noastră din TRISTORY, trilogia emoțiilor tradițional închipuite.

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 20:00. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Biletele costă: 30 lei integral (elevii, studenţii, pensionarii, pot intra câte 2 pers/1 bilet); 20 lei, achitate în avans, pînă (inclusiv) în preziua evenimentului și pot fi achiziţionate astfel:

Biletele pot fi cumpărate în avans: prin bilet.ro;  de la Green Hours (Calea Victoriei 120), de luni până vineri, între orele 11.00–18.00, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485;
În seara spectacolului, biletele pot fi cumpărate direct de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8–10, începând cu ora 19.30.