Teatru în TVR: „Mama mia” după Theo Herghelegiu, duminică 31 iulie

TVR.RO | actualizat: Luni, 01 August 2016
Stagiunea estivală de „Teatru în TVR” a adus duminică, 31 iulie, de la ora 20.30, „Mama mia”, după Theo Herghelegiu, un spectacol în regia lui Felix Crainicu
Mama mia de Theo Herghelegiu
Mama mia de Theo Herghelegiu
Mama mia de Theo Herghelegiu
Mama mia de Theo Herghelegiu

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Duminică, 31 iulie, ora 20:30

Teatrul Arte dell’Anima/ „Mama mia”, după Theo Herghelegiu

Regia: Felix Crainicu

Cu: Ela Ionescu, Theo Herghelegiu, Demeter Andràs, Radu Micu și Marius Petrescu

Muzica originală și interpretare live: Ștefania Stan

Scenografia: Alexandra Putineanu

„Mama Mia‟ este o comedie neagră despre iubire. Așa cum este ea – frumoasă, cinică, intensă, sufocantă și, nu de puține ori, amputantă.

Un spectacol născut din nevoia de a spune lucrurilor pe nume. Chiar dacă aceste lucruri dor. Sau ustură. Totul e să fie spuse cu umor. Pentru că viața pare mai ușoară atunci când râzi.

„Mama Mia” este spectacolul care dă viață poveștii lui Phillomene, virgina de 29 de ani, hotărâtă să-și ia destinul în mâini. Problemele apar în momentul în care încep să curgă pretendenții. Nu de alta, dar niciunul nu deține suprema calitate – aceea de a fi bărbatul ideal. Pentru cine!? Pentru mama Phillomenei, evident. Pentru Mama Mia.

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 20:00.

Prețul unui bilet este de 22 lei întreg/ 15 lei redus (elevi/studenți/pensionari)

Biletele pot fi achiziţionate online, pe site-ul bilete.ro şi în oficiile Poştei Române, Magazinele Immedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

Pentru rezervări, puteţi suna la numărul de telefon 0733.060.033 sau trimite un email la adresa office@artedellanima.ro ((până la data de 31.07.2016 ora 18:00 pentru „Mama Mia”).

De asemenea, pot fi achiziționate bilete și înainte de spectacol, de la casa de bilete amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30.