Teatru în TVR: „Lungs”, de Duncan MacMillan, duminică 21 august

TVR.RO | actualizat: Duminică, 21 August 2016
Săptămâna se încheie cu piesa Teatrului Luni (Green Hours) „Lungs”, în regia lui Nicolae Constantin Tănase. De la ora 20:30, în curtea TVR.

Duminică, 21 august, ora 20:30

Teatrul LUNI de la Green Hours / „LUNGS" de Duncan Macmillan

Traducere: Denisa Nicolae și Liviu Romanescu

Regia: Nicolae Constantin Tănase

Scenografia, decorurile și costumele: Adeline Andreea Bădescu

O producţie VANNER Collective, în colaborare cu Teatrul LUNI

Distribuție: EA – Denisa Nicolae, EL – Liviu Romanescu

 

Într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure, un cuplu tînăr îşi dorește un copil. Dacă se gîndesc prea mult, n-o vor face niciodată. Dar dacă se grăbesc, poate fi un dezastru.

Aș putea zbura până la New York și înapoi zilnic timp de șapte ani și tot n-aș lăsa o amprentă de carbon la fel de mare ca atunci când aș avea un copil. 10.000 de tone de CO2. Cât greutatea turnului Eiffel. E ca și cum aș naște turnul Eiffel.”

Care dintre acestea va supravieţui – planeta sau relaţia?

Spectacolul a fost selectat în Festivalul Undercloud 2016 și în Festivalul Național de Teatru 2016.

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 20:00. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Biletele costă: 30 lei integral (elevii, studenţii, pensionarii, pot intra câte 2 pers/1 bilet), 20 lei achitate în avans, până (inclusiv) în preziua evenimentului.

Biletele pot fi achiziţioante și pot fi achiziţionate: online, prin bilet.ro; de la Green Hours (Calea Victoriei 120), între orele 11.00–18.00, cu un telefon în prealabil la 0788452485; în seara spectacolului, direct de la casa de bilete amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8–10, începând cu ora 19.30.