Teatru în TVR: „Lumea Visează”, cu Alexandra Ungureanu şi trupa the dAdA

TVR.RO | actualizat: Joi, 01 Septembrie 2016
UPDATE: Din motive independente de Televiziunea Română, c oncertul acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA nu se va mai ţine pe 1 septembrie.
Teatru in TVR lumea viseaza Alexandra Ungureanu

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Joi, 1 septembrie, ora 20.30

Asociația Culturală Spectaculis / „Lumea Visează"

Concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA

Casa de Producție TVR, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, în 1 septembrie, un concert acustic denumit sugestiv „Lumea Visează", susținut de Alexandra Ungureanu împreună cu trupa the dAdA!
„Lumea Visează” prezintă un concept muzical ce se dorește a fi un manifest pentru bunul gust, muzica de calitate, prietenie, emotie și armonie; este un exercițiu frumos pentru toți cei care mai spera și cred în puterea prieteniei.

„Într-o lume invadată de emoții negative și subcultură, noi ne încăpățănam să visam și să credem în bun gust și în muzica făcută cu pasiune. Vă așteptăm, așadar, pe 1 septembrie de la ora 20.30, să visăm împreună și să ne bucurăm de muzică”, promite Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, artista care nu mai are nevoie de nicio prezentare, cântă de un an și jumatate alături de trupa the dAdA și își propun ca, împreună, să aducă publicul mai aproape de muzica live, prin aceasta serie de concerte acustice.

Concertul acustic reprezintă un concept versatil, care poate ajunge ușor la inimile unei categorii foarte mari de spectatori, oferind prin specificul său live o sensibilitate aparte și trăiri pe care doar interacțiunea directă a spectatorului cu artistul și instrumentele, în forma lor naturală, o poate oferi.

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 20:00. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center, etj. 2, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines.

Online biletele pot fi cumpărate de pe site-urile:  www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro,  www.startickets.rowww.ticketstore.ro și www.bilet.ro.

Informații la nr. de telefon 0727 159 090.