Teatru în TVR: „Interpretul”, de Tristan Bernard, sâmbătă 23 iulie

TVR.RO | actualizat: Sâmbătă, 23 Iulie 2016
Stagiunea estivală de „Teatru în TVR” a adus în această sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20:30, piesa „Interpretul” de Tristan Bernard, în regia lui Radu Gheorghe.

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Sâmbătă, 23 iulie, ora 20:30

Teatru la Cinema/„Interpretul”

de Tristan Bernard

Traducerea: Radu Beligan

Regia: Radu Gheorghe

Cu: Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan, Anca Sigartău și Răzvan Popa


„Tristan Bernard a scris această piesă acum aproximativ 70 de ani. Eu am primit traducerea făcută de maestrul Radu Beligan cu 20 de ani în urmă. Şi iată că acum, în sfârşit, Interpretul va vedea lumina scenei, în varianta românească, înmuzicalizată şi adaptată pentru mai puţini actori decât roluri, dar cu mai multă fantezie. COMUNICAREA este cheia fericirii noastre? Oare va găsi personajul principal din piesă soluţia de a ieşi din toate încurcăturile în care singur s-a băgat? Oare cunoscând mai multe limbi, poţi comunica mai uşor şi cu mai mulţi oameni? Oare spectatorii vor învăţa ceva din această comedie muzicală?

La toate aceste întrebări, doar Dumneavoastră veţi putea răspunde vizionând spectacolul nostru «Interpretul».

Un spectacol Nepot, al unei piese Bunici.” - Radu Gheorghe

***

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.
Prețul unui bilet intreg este de 35 lei și 20 lei pentru pensionari, studenți și elevi. Biletele pot fi achiziţionate de la casieria amenajată în strada Pangrati nr. 8-10 în zilele de vineri–duminică între orele 19:30–20:30 sau on-line de pewww.ove.rowww.iabilet.ro si www.ticketnet.ro.
Rezervări pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0310051620 şi pe adresa de e-mail rezervari@teatrulacinema.ro, până la data de 23 iulie 2016, ora 18:00. Biletele rezervate se pot achiziţiona în ziua spectacolului de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 17:30.