Teatru în TVR: Hadika, „un spectacol mai mult cântat”

TVR.RO | actualizat: Luni, 29 August 2016
Stagiunea estivală „Teatru în TVR” continuă în această sâmbătă, 27 august, cu producţia  Hadika a Teatrului LUNI de la Green Hours. De la ora 20:30, în curtea Televiziunii Române.

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Sâmbătă, 27 august, ora 20.30

Teatrul LUNI de la Green Hours / „Hadika"

Un spectacol mai mult cântat

Imaginator - Daniel Chirilă
Muzicolog - Ovidiu Cosovanu
Cu: Loredana Cosovanu, Alina Mîndru, Claudia Chiraș, Tiberiu Enache, Ovidiu Cosovanu, Daniel Chirilă
Producția: Teatrul LUNI de la Green Hours & Frilensăr

Se spune că demult a fost odată ca niciodată, o fată a unui moșneag nipon, pe numele ei Hadika. Adică un fel de fată bună, nu neapărat bună, dar mai bună decât ceilalți oameni care o înconjurau, care nu erau nici ei chiar așa de răi, dar erau puțin mai ne-buni față de fata asta care era puțin mai bună decât ei care erau ceva mai răi ca ea.

Și se mai spune că povestea asta e știută doar de șase oameni care au plecat de acasă din lipsă de stare și care acum cutreieră lumea să-i spună povestea micuței Hadika, cea care era doar un pic mai bună ca ceilalți, ceea ce n-o făcea neapărat cea mai bună, ci doar puțin mai onestă. Așa că povestea Hadikă-i se cântă să-ți intre la suflet... și să o ții acolo că poate te molipsești și tu să fii doar puțin mai bun decât ceilalți care nu sunt neapărat răi.

Hadika, cîntece despre copilăria furată.

FRILENSĂR: grup de artiști independenți care se manifestă cât mai liber cu putință prin teatru. Încearcă orice, nu fug de nimic, fără compromisuri, dimineața, la amiază, noaptea, în bar, în teatru, pe stradă, de la experiment la tradiție, oriunde există un public atent și sincer.


***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 20:00. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Biletele costă:
- 30 lei integral (elevii, studenţii, pensionarii, pot intra câte 2 pers./1 bilet)
- 20 lei achitate în avans, până (inclusiv) în preziua evenimentului
Biletele pot fi achiziţionate astfel:
În avans: online, prin bilet.ro, de la Green Hours (Calea Victoriei 120), de luni până vineri, între orele 11.00–18.00, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485;
În seara spectacolului, direct de la casa de bilete amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8–10, începînd cu ora 19.30.