Teatru în TVR: "Califul Barză" după "1001 de nopți", duminică 14 august

TVR.RO | actualizat: Marţi, 23 August 2016
Duminică, 14 august, de la ora 11.00, în curtea Televiziunii Române continuă stagiunea de "Teatru în TVR" cu piesa "Califul Barză" după  "1001 de nopți", adusă de Teatrul Coquette.
Piesa Califul Barză
Piesa Califul Barză
Afiş Califul Barză
Piesa Califul Barză
Piesa Califul Barză
Afiş Califul Barză

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Duminică, 14 august, 11:00

Teatrul Coquette/ "Califul Barză", după "1001 de nopți" și W. Kauf

Cu: Ovidiu Ușvat, Ruxandra Bălașu și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Cea mai nouă producție pentru copii a Teatrului Coquette! Spectacolul este inspirat din minunatele povești din "1001 Nopți" și este dramatizarea basmului "Califul Barză", de Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

Pretențiosului Calif al Bagdadului i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei.

Vrajitoarea le vinde o licoare fermecată care îi poate transforma în orice fel de animal și astfel pot înțelege graiul tuturor animalelor. Cum vor reuși să redevină oameni cei doi păcăliți veți vedea. Pentru a se salva trec prin diferite peripeții, dar primesc ajutorul unei preafrumoase prințese, transformată în bufniță de către aceeași vrăjitoare, ca răzbunare pentru faptul că aceasta a refuzat să se căsătorească cu Mizra.

(w500) AfiÅŸ Cali

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 10:30.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Teatrului Coquette,  din strada Calea Călărași, nr. 94,  în zilele de luni–vineri  între orele 11–18.00 sau on-line din rețelele Eventim.ro, iabilet.ro, eventbook.rob sau kompostor.ro

Rezervările pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0754990017 și pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro până la data de 13 august 2016, orele 18.00.

Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8 – 10, începând cu ora 10:00.