Teatru în TVR aduce, vineri, povestea satirică a unor „Mondenităţi!”

TVR.RO | actualizat: Vineri, 16 Septembrie 2016
UPDATE: Spectacolul Mondenităţi! a fost anulat,în ultimul moment, din motive independente de Televiziunea Română

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Vineri, 16 septembrie 2016, ora 20.00

Teatrul Coquette / Mondenități!, inspirat de T. Mușatescu

Mondenități! este o satiră la adresa societăţii „televizate” în care trăim şi a goanei după celebritate. Dacă au apărut emisiuni sau pamflete la adresa societăţii, aşa a apărut acest spectacol ca satiră la adresa televiziunii şi a emisiunilor de divertisment.

Actriţele Ruxandra Balaşu şi Laura Voicu interpretează mai multe roluri, înfăţişând tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Bârsan este moderatorul emisiunii, care se confruntă cu diverse situaţii neaşteptate. Această „emisiune” este o combinaţie intre teatru, comedy show şi improvizaţie. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Mondenităţi!

monden, -a, mondeni, -e = care aparţine înaltei societăţi.

Societatea de astăzi este plină de celebritati. Nu contează ce studii ai, care este coeficientul tău de inteligenţă şi dacă poţi schimba lumea.

De data aceasta, echipa este formată din: Laura Voicu, Ruxandra Balaşu, Pavel Bârsan, sub bagheta magică a lui Ingrid Bonta.

Multimedia: Radu Fulga

Cu participarea video: Mihai Capăţînă, Iulian Gliţă, Mihai Stănescu, Claudia Susanu, Pavel Bârsan

***

Accesul la spectacole se face în baza biletelor pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30. Spectatorii sunt solicitați să prezinte la intrare, un document de identitate.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Teatrului Coquette,  din strada Calea Călărași, nr. 94,  în zilele de luni–vineri  între orele 11–18.00 sau online din rețelele Eventim.ro, iabilet.ro, eventbook.rob sau kompostor.ro

Rezervările pot fi făcute telefonic la numărul 0754.990.017 și pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro până la data de 15 septembrie 2016, orele 18.00.
Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8 – 10, începând cu ora 19.00.