Superliga: FC Hermannstadt – FC Argeș 1-1, în etapa a 24-a

TVR.RO | actualizat: Duminică, 05 Februarie 2023
Echipa FC Hermannstadt a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formația FC Argeș. Într-un meci al etapei a 24-a din Superliga.

La Sibiu a început să ningă abundent în timpul meciului, iar evoluția celor două echipe a avut de suferit. Scorul a fost deschis de oaspeți, prin Garita, care a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat în minutul 17. Gazdele au egalat în minutele de prelungire ale primei reprize. În minutul 44 Micle l-a călcat pe Bărbuț, în careul oaspeților, iar arbitrul a consultat VAR-ul, dictând penalti pentru Hermannstadt. A executat și a înscris Daniel Paraschiv, în minutul 45+3.

Pe finalul primei părți, galeria oaspeților a avut scandări xenofobe, dar arbitrul Andrei Antonie nu a reacționat. Din cauza căderilor abundente de zăpadă, mingea cu care s-a disputat jocul a fost schimbată cu una de culoare portocalie, mult mai vizibilă pe terenul alb.

FC Hermannstadt este pe locul 12, cu 25 de puncte, iar FC Argeș se află pe poziția 13, cu același număr de puncte.

HERMANNSTADT: Letica - Medina, Ene, Bejan, Butean – P. Petrescu, Mino, Biceanu (Limaj 68) - Bărbuț (Balaure 46), Paraschiv, C. Popescu (Oroian 82). ANTRENOR: Marius Măldărășanu

FC ARGEȘ: Micle - Tofan, Zebic, Constantin, Rizzi - Meza Colli, Njike (Biai 79) – Jakolis (Turda 88), Bassong, Bertrand (Calcan 46) – Garita. ANTRENOR: Marius Croitoru

Cartonașe galbene: P. Petrescu 88 / Zebic 38, Micle 45+2, Calcan 83

Arbitri: Andrei Antonie - Ciprian Florin Danşa, Marius Cristian Marchidanu – Viorel Nicușor Flueran

Arbitri VAR: Ionuţ Coza - Alexandru Vodă

Observator: Teodora Albon

Sursă foto: Agerpres

TVR +
Canalul TVR YouTube