Summitul European: Imaginile TVR, preluate de peste 100 de televiziuni

TVR.RO | actualizat: Joi, 30 Mai 2019
115 canale de televiziune au difuzat 1.414 materiale jurnalistice despre Summitul de la Sibiu, realizate din peste șase ore de imagini preluate de la TVR.
Summit Sibiu

Echipa TVR a trecut cu brio peste încă o provocare: Summit-ul European desfăşurat la Sibiu, eveniment pe care Televiziunea Română l-a produs şi transmis în exclusivitate, în calitate de partener media oficial.

O echipă de specialişti ai televiziunii publice formată din producători, regizori de emisie, cameramani, dar şi specialişti în tehnologia informaţiei şi în sonorizare, tehnicieni, reporteri, şoferi şi alţi specialişti TV au asigurat transmisia în exclusivitate a acestui eveniment istoric, prin intermediul a nu mai puţin de 45 de camere, 5 DSNG-uri, 4 relee digitale şi două Care de transmisie.

TVR a pus la dispoziţia tuturor televiziunilor interesate semnal gratuit pe parcursul întregii zile şi a transmis în direct o serie de ediţii speciale, jurnale de ştiri şi emisiuni.

Prin intermediul imaginilor preluate de la TVR, summit-ul de la Sibiu a fost mediatizat la nivel mondial.

Potrivit statisticilor furnizate de EbS - Europe by Satellite, serviciul audiovizual al Uniunii Europene – s-au transmis peste şase ore de imagini care au fost folosite de 115 canale de televiziune pentru a fi transformate în 1.414 materiale de presă.

Eforturile colegilor noştri au fost răsplătite cu felicitări primite de la partenerii din ţară şi din străinătate.