Sport Live pe www.tvr.ro

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg

Golul lui Marica în poarta spaniolilor, foarfeca spectaculoasă a madrilenului Sergio Ramos, fluierul de început şi cel de final, toate fazele importante ale amicalului Spania-România, de miercuri seara, precum şi declaraţiile de după meci ale lui Piţurcă, Marica şi Chivu, sunt disponibile în format video pe site-ul Televiziunii Române, la secţiunea „Sport Live”, până duminică, 19 noiembrie. Clipurile pot fi vizionate numai de vizitatorii din România, deoarece drepturile de difuzare deţinute de TVR sunt limitate pe teritoriul ţării noastre.

Meciul cu Spania a marcat debutul secţiunii „Sport Live” de pe site-ul www.tvr.ro, unde internauţii pasionaţi de sport pot vedea cele mai importante momente şi declaraţii de la evenimentele sportive asupra cărora TVR deţine drepturile de difuzare pe internet, precum şi comentarii live.

Acţiunea a fost apreciată de iubitorii sportului, după cum arată datele din www.trafic.ro. Astfel, site-ul www.tvr.ro a înregistrat o creştere de trafic de 36% în ziua meciului, cu un număr total de vizitatori unici de 17.000.

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE