loader
Foto

Soarele - prieten sau inamic pentru sănătatea noastră?

Câte ore putem sta la soare pe zi în timpul verii? Cum ne îmbrăcăm? Cum ne hrănim, hidratăm corect? Cum ne protejăm pielea? Marţi, 11 iunie, de la ora 18.30, am aflat cum ne facem soarele prieten şi nu inamic, într-o nouă ediţie „Punctul critic”. În direct la TVR 1, cu Bogdan Muzgoci şi Anca Mazilu, co-prezentator.

 

A venit vara, o simţim din plin pe pielea noastră!... Cele 37-38 de grade înregistrate deja în prima parte a lunii iunie, în mare parte din ţară, anunţă o vară toridă, cu temperaturi arzătoare, care ne pot face mult rău. Ne bucurăm de soare, de căldură, dar ideal este să ştim şi cum să ne îngrijim sănătatea.

(w500)

(w500)

Tocmai de aceea, la „Punctul critic”, pe TVR 1, Bogdan Muzgoci, alături de colega sa Anca Mazilu, co-prezentator, a lansat o temă de maximă actualitate şi care ar trebui să ne preocupe pe toţi: „Soarele - prieten sau inamic pentru sănătatea noastră?”. Ştim cu toţii că soarele ajută la fixarea vitaminei D în organism, e extrem de important pentru starea generală de bine a corpului nostru. În acelaşi timp, expunerea la soare în intervale nepotrivite poate cauza multe probleme şi afecţiuni nedorite: de la insolaţii, arsuri, la aluniţe, pete pigmentare, îmbătrânirea tenului, riduri, pistrui... ba chiar cancer de piele.

(w882)

Au venit să ne aducă toate informaţiile neapărat de ştiut şi aplicat în perioada expunerii nostre la razele soarelui dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician şi Alexandra Popa, medic de familie. Marţi, 11 iunie, de la ora 18.30, într-o nouă ediţie „Punctul critic”, în direct la TVR 1.

Emisiunea „Punctul critic” se vede la TVR 1 în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la ora 18.30.

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...