loader
Foto

Galerie foto

Septembrie începe cu cinci noi piese în cadrul proiectului „Teatru în TVR”

De joi, 1 septembrie, şi până duminică seara, în curtea TVR v-am pregătit cinci spectacole: de la concerte de muzică live, acustică, piese de copii şi piese de... adulţi. Programul complet, în rândurile de mai jos.

 

TVR a deschis, de la 1 iunie, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. Detalii AICI despre proiectul „Teatru în TVR”.

Joi, 1 septembrie, ora 20.30

UPDATE: Din motive independente de Televiziunea Română, concertul acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA nu se va mai ţine pe 1 septembrie.

Asociația Culturală Spectaculis / „Lumea Visează"

Concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA



Casa de Producție TVR
, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, în 1 septembrie, un concert acustic denumit sugestiv „Lumea Visează", susținut de Alexandra Ungureanu împreună cu trupa the dAdA!

„Lumea Visează” prezintă un concept muzical ce se dorește a fi un manifest pentru bunul gust, muzica de calitate, prietenie, emotie și armonie; este un exercițiu frumos pentru toți cei care mai spera și cred în puterea prieteniei.

Mai multe informaţii despre spectacol şi modul în care puteţi cumpăra bilete găsiţi aici.


Vineri, 2 septembrie, ora 20.30

Teatrul Coquette / „Colonelul și păsările

De Hristo Boicev

Regia: Ingrid Bonţa


Piesa „Colonelul şi păsările” a câştigat premiul pentru cel mai bun spectacol străin la Festivalul International de Teatru „Nova Drama" 2016.

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Acest mic fapt care rupe rutina este suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar. Ei decid să își formeze propria armată și să pornească spre Strasbourg pentru a se alătura forțelor ONU.

Mai multe informaţii despre spectacol şi modul în care puteţi cumpăra bilete găsiţi aici.


Sâmbătă, 3 septembrie, ora 20:30

Fundația „Geo Barton” / „Vreau să fiu actriţă!”
de Robert Mauro
Un spectacol cu muzica live de/cu Anca Sigartău


Este un spectacol interactiv, Anca Sigartău intrând în dialog cu publicul, cântând, dansând, vorbind despre trăirile interioare ale actorului, de stările lui sufleteşti, de visele sale.

„Bunii mei prieteni, Vă invit la teatru, vă invit să mă vedeţi în piesa cea mai dragă mie, cea mai apropiată de sufletul meu. Astăzi, după mai bine de 25 de ani de teatru încă o provoc pe Anca Sigartău, actriţa, la un exerciţiu de imaginaţie. Dacă nu aş fi ajuns actriţă, încotro mi-ar fi îndrumat Dumnezeu paşii?”, se întreabă Anca Sigartău.

Mai multe informaţii despre spectacol şi modul în care puteţi cumpăra bilete găsiţi aici.


Duminică, 4 septembrie, ora 11:00

Teatru la Cinema / Rapunzel, prințesa furată!

Distribuţie: Aurora Păunescu și Iulian Cuza


Rapunzel, fata cu părul fermecat, are un singur vis: să iasă din turnul în care o ține închisă Mama Gothel și să vadă lumea. Însă, după peripețiile prin care trece împreună cu Flynn Ryder, face o descoperire uluitoare: ea este prințesa răpită de la palat în urmă cu 16 ani!

Teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

Mai multe informaţii despre spectacol şi modul în care puteţi cumpăra bilete găsiţi aici .

 

Duminică, 4 septembrie, ora 20.30

Fundația „Geo Barton” / „Aici nu-i de joacă"

După Pauline Daumale

Regia Catrinel Dumitrescu

Cu: Victoria Cociaș și Catrinel Dumitrescu

Distribuţia reuneşte două vedete ale Teatrului Nottara, pe Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş, într-un spectacol născut din dorinţa de a bucura şi care vorbeşte simplu despre noţiuni aproape uitate: tandreţe, optimism, dragoste, prietenie. Cele două actriţe aduc în prim-plan cu mult umor, o poveste de o inedită candoare, presărată cu surprinzătoare schimbări de situaţie.

Mai multe informaţii despre spectacol şi modul în care puteţi cumpăra bilete găsiţi aici.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...