Regulamentul pentru accesul în TVR

TVR.RO | actualizat: Joi, 23 Iulie 2020
Participanţii la spectacolele stagiunii "Teatru în TVR" trebuie să respecte următoarele Măsuri Generale în contextul pandemiei generate de virusul SARS - CoV2 (COVID 19)
harta teatru tvr

Pentru a putea preveni răspândirea virusului, aveți obligația de a respecta următoarele reguli de prevenție:

  1. Nu veniți la spectacol dacă ați făcut un test COVID - 19 și a ieșit pozitiv (chiar dacă nu aveți simptome) sau/ și dacă ați fost de curând în apropierea unei persoane diagnosticate.
  2. Purtați mască de protecție astfel încât să aveți gura și nasul acoperite. Masca de protecție trebuie să fie folosită pe toată perioada de timp petrecută incinta SRTv.
  3. Păstrați distanțarea fizică de 1,5 – 2 m, distanță impusă și de locul repartizat în urma achiziției biletului de intrare.
  4. Splaţi-vă pe mâini cu săpun şi apă sau folosiţi gel antibacterian pe bază de alcool.
  5. Acceptați termoscanarea, în caz contrar accesul în incinta SRTv vă este interzis.
  6. Nu puneți mâna pe suprafețele atinse frecvent și de alte persoane. Dacă faceţi acest lucru, spâlaţi-vă mâinile cu apă şi săpun sau gel antibacterian pe bază de alcool.
  7. Când strănutaţi sau tuşiţi, apropiaţi gura de partea inferioară a cotului sau folosiţi şerveţele pe care le aruncaţi  imediat la coşul de gunoi. Spălaţi-vă cât mai des pe mâini şi folosiţi geluri antibacteriene pe bază de alcool.
  8. Nu vă apropiați de scenă și nu oferiți actorilor flori la sfârșitul spectacolelor.
  9. Bifaţi  căsuţa „DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE“
  10. Respectați recomandările și indicațiile personalului SRTv

CONSTATAREA NERESPECTĂRI / NECONFORMĂRII LA SOMAŢIILE  ORGANIZATORILOR, POATE CONDUCE LA EVACUAREA SPECTATORILOR ÎN CAUZĂ DIN INCINTA SRTV.

VEŢI PUTEA SOLICITA TEATRULUI RESTITUIREA CONTRAVALORII BILETELOR ACHIZIŢIONATE, CU CONDIŢIA PREZENTĂRII TICHETULUI ŞI/SAU A DOVEZII, PLĂŢII.