loader
Foto

Regina Ana, în prim plan la Ora Regelui

Sâmbătă, 9 martie, de la ora 13.00, la TVR 1 şi online pe TVR+

 

Anul Reginei Ana se inaugurează cu volumul „Ana. Portretul Reginei”. Ediţia emisiunii Ora Regelui din 9 martie începe cu un dialog cu însuşi autorul cărţii, A.S.R. Principele Radu.

În aceeaşi ediţie a emisiunii de la TVR 1, telespectatorii pot urmări un reportaj despre Parcul Carol: mărturii ale Expoziției Jubiliare Regale din 1906 şi ale Serbărilor Încoronării din 1922. Prezintă Valentin Mandache, expert în case de epocă şi market analyst specializat pe piaţa construcţiilor istorice şi etnografice.

După 66 de ani, la Castelul Regal Peleş se fac decorări. Echipa emisiunii Ora Regelui a stat de vorbă cu pictorul Vladimir Zamfirescu, telespectatorii TVR 1 având posibilitatea de a afla mai multe despre acest subiect chiar de la artist. Iată un scurt fragment din emisiune:

Ediţia de sâmbătă a emisiunii de la TVR 1 se încheie cu vizita pe care A.S.R. Principele Nicolae a făcut-o la fosta închisoare de la Râmnicu Sărat.

Emisiunea poate fi urmărită şi online pe TVR+, portalul video al Televiziunii Române.

Realizator Marilena Rotaru.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...