loader
Foto

Galerie foto

Regal de comedie la TVR 2: Seria „Jandarmii“, cu Louis de Funès

Din 1 ianuarie, de la ora 20.10, nu rataţi ocazia de a-l revedea pe inegalabilul maestru al comediei franceze în unul dintre rolurile sale memorabile, cel al jandarmului Ludovic Cruchot.

 

Din 1 ianuarie 2019, TVR 2 va difuza seria de şase filme de comedie care prezintă aventurile unor năstruşnici jandarmi, în centrul acestora aflându-se sergentul Cruchot, interpretat de Louis de Funès. „Jandarmul din Saint Tropez“, „Jandarmul la New York“, „Jandarmul se însoară“, „Jandarmul la plimbare“, „Jandarmul şi extratereştrii“ şi „Jandarmul şi Jandarmeriţele“ sunt titlurile care vor face mai amuzante serile anului 2019.

Marţi, 1 ianuarie 2019, de la ora 20.10. este programat primul film al seriei regizate de Jean Girault, „Jandarmul din Saint-Tropez” (Le gendarme de Saint-Tropez - Franţa-Italia, 1964). Producţia a avut un succes imens în Franţa, unde peste 7 milioane de spectatori au umplut sălile de cinema. Inspectorul Cruchot este avansat în funcţie şi trimis, drept răsplată pentru munca realizată, la Saint Tropez. Împreună cu fiica sa, sergentul Cruchot ajunge să se lupte cu nudiştii din Saint Tropez, să îşi scoată fiica din încurcăturile în care intră şi mai ales să prindă o bandă de hoţi de tablouri.

(oar_w460)

Miercuri, 2 ianuarie, de la ora 20:10. Jandarmul la New York (Le gendarme a New York, Franţa, 1965). Buclucaşii jandarmi din Saint Tropez sunt desemnaţi să-şi reprezinte secţia la o Conferinţă Internaţională a Poliţiei, tocmai în New York. În clocotitorul oraş vrea să meargă şi fiica jandarmului-şef, dar ordinul este clar: fără neamuri ! Trecuţi oceanul, jandarmii francezi se străduiesc din toate puterile să nu-şi facă ţara de râs, dar potenţialul lor catastrofic le creează tot timpul probleme. Colac peste pupăză, Cruchot îşi vede fiica peste tot în labirinticul New York şi pleacă în căutarea ei.

(oar_w460)

Joi, 3 ianuarie, de la ora 20:10. Jandarmul se însoară (LE GENDARME SE MARIE, Franţa-Italia, 1968). Jandarmul-şef Cruchot îşi întâlneşte iubirea vieţii, pe nume Josepha, frumoasa văduvă a unui colonel, persoană foarte influentă. Dar Nicole, fiica lui Cruchot, n-o place pe viitoarea mamă-vitregă şi este hotărâtă să folosească toate mijloacele necesare ca să împiedice nunta celor doi.

(oar_w460)

Marţi, 8 ianuarie 2019, de la ora 20.10. Jandarmul la plimbare (LE GENDARME EN BALADE, Franţa, 1970). Cruchot, împreună cu colegii săi, sunt scoşi forţat la pensie. El se retrage la castelul bogatei sale soţii, unde timp de câteva luni se plictiseşte copios fiindcă nu este lăsat să facă nimic. Nici măcar revederea vechilor camarazi nu-i readuce zâmbetul pe faţă şi pofta de viaţă. Printr-un concurs de împrejurări, ei pleacă într-o călătorie la Saint-Tropez, unde vor intra în noi buclucuri şi vor crea doar haos, ca în vremurile bune când activau aici ca jandarmi.

(oar_w460)

Miercuri, 9 ianuarie, de la ora 20:10. Jandarmul şi extratereştrii (LE GENDARME ET LES EXTRA-TERRESTRES, Franţa, 1978). Haosul comic şi cosmic domină în acest episod în care buclucaşii jandarmi de serviciu sunt dublaţi de sosii extraterestre însetate de... ulei de motor.

(oar_w460)

Joi, 10 ianuarie, de la ora 20:10. Jandarmul şi jandarmeriţele (LE GENDARME ET LES GENDARMETTES - Franţa, 1982). Buclucaşii jandarmi ai brigăzii din Saint-Tropez, mutaţi într-un nou sediu, primesc şi o nouă însărcinare: să instruiască patru tinere jandarmeriţe stagiare. Noile colege se descurcă destul de bine cu îndeplinirea îndatoririlor, depăşindu-şi uneori instructorii. După o săptămână însă, un specialist în spionaj informatic le răpeşte una câte una şi le duce la o destinaţie necunoscută. Cruchot şi vajnicii jandarmi din Saint-Tropez vor elabora un plan pentru găsirea jandarmeriţelor, punându-şi propriile vieţi în pericol.

(oar_w460)

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...