Ramona Săseanu este noul Director General Interimar al SRTv

TVR.RO | actualizat: Marţi, 16 Noiembrie 2021
Mandatul Ramonei Săseanu a expirat în data de 30 octombrie 2021.  Ea a ocupat funcția de director general interimar între 12 mai - 30 octombrie 2021.
Ramona Săseanu - Director General Interimar

Ramona Săseanu a fost validată de plenul reunit al Parlamentului în funcţia de Director General interimar al TVR, până la numirea unui preşedinte al televiziunii.

Hotărârea Parlamentului a fost adoptată cu 240 voturi „pentru” şi 135 „împotrivă” în data de 12 mai 2021.

Ramona Săseanu, director general interimar al Televiziunii Române (TVR), este jurnalist de peste 25 de ani cu o vastă experiență atât în media privată, cât și în cea publică, în managementul organizațiilor publice, management financiar, relații publice, psihoterapie și dezvoltare personală.

A debutat în presă în 1995, la un post privat de radio din Craiova, apoi a activat în presa scrisă și în televiziune și a parcurs toate etapele carierei profesionale, în calitate de corespondent de știri locale, reporter de știri, prezentator de emisiuni sociale, de sănătate, emisiuni pentru minorități, în mass-media din domeniul privat şi la TVR Craiova.

În activitatea sa de jurnalist, a realizat un număr însemnat de reportaje, emisiuni TV și transmisii la nivel local și național, a inițiat și coordonat campanii sociale.

Ramona Săseanu este absolventă a Facultăților de Științe Economice, Drept și Administrație Publică și Științe Sociale, cu studii post universitare și specializări în Jurnalism și Științele Comunicării, Managementul Organizațiilor Publice. Din 2019 și până în prezent este masterand la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu specializarea „Psihologie clinică și intervenție psihologică”.