Provocări pentru Diana Bișinicu de la „Alina și picii ei”, sâmbătă, la TVR 1

TVR.RO | Marţi, 12 Ianuarie 2021
Alina și Picii lu’ Soreasca au întâmpinat-o pe Diana Bi ș inicu, una dintre cele mai versatile artiste din peisajul muzical românesc . Cu „Alina și picii ei” ne-am întâlnit la TVR 1 sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 11.00. | VIDEO  
A
A

După Paula Seling și Fuego, în acest weekend, Alina Sorescu și micile ei ajutoare au fost alături de Diana Bișinicu. Interpreta le-a călcat pragul cu bucurie, însoțită de fiica ei, Riana.

Cea de-a treia ediție a emisiunii Alina și picii ei” a fost la TVR 1, de la ora 11.00.

(w640)

Intrată deja în ritmul înregistrărilor pentru un program de televiziune de familie, Alina Soresu se arată plină de entuziasm: Sunt fericită să reiau colaborarea mea de tradiție cu TVR, pentru aceste ediții speciale! Cu atât mai mult cu cât acum sunt și realizatorul programelor. Am invitat colegi artiști care să le dea picilor mei trucuri despre viața de artist și care să le povestească despre începuturile carierei lor.

(w640) A

La rândul lor, picii Alinei au și de data aceasta întrebări haioase și replici simpatice.

Vom afla de la Diana că nu muzica a fost prima ei preocupare artistică, dar și multe lucruri interesante despre tradițiile armânești din familia ei.

(w640)

Cântă, le povestesc celor de acasă ce s-a mai întâmplat de la o săptămână la alta și pregătesc provocări haioase invitaților. Suficiente motive pentru ca „Alina și picii ei” să fie o alegere potrivită pentru toată familia, în diminețile de sâmbătă. Emisiunea se vede pe 16 ianuarie, de la 11.00, la TVR 1, iar pe 17 ianuarie, de la 9.00, la TVR Internațional.

(w640)

 

TVR +
Canalul TVR YouTube