„Olimpiade de Aur”, la TVR INFO

TVR.RO | actualizat: Luni, 11 Martie 2024
Istorie și povești captivante înaintea Jocurilor Olimpice Paris 2024. Programul va fi difuzat la TVR INFO, în fiecare duminică, de la ora 22.00, în lunile martie și aprilie.  

În perioada premergătoare Jocurilor Olimpice Paris 2024, TVR va difuza „Olimpiade de Aur” - o serie de emisiuni și materiale jurnalistice dedicate performanţelor sportivilor contemporani și celor deja consacrați, o incursiune în lumea intensă a antrenamentelor și a pasiunii pentru sport.

Programul prezintă evoluția sportivilor români la olimpiadele desfăşurate de-a lungul anilor, începând cu 1992 şi va fi difuzat la TVR INFO, în fiecare duminică, de la ora 22.00, în perioada martie – aprilie 2024.

Duminică, 3 martie, începând cu ora 22.00, pe TVR INFO, telespectatorii pot urmări, sub genericul INFO SPORT, un nou episod „Olimpiade de Aur” care aduce în prim-plan naraţiuni fascinante din istoria de aur a sportivilor români la Jocurilor Olimpice.

Nume de legendă ale sportului românesc precum: Laura Badea, Mihai Covaliu, Simona Amânar și Elisabeta Lipă vor apărea într-o suită de episoade ce readuc în memorie momente de aur ale olimpismului românesc.

Cel mai grandios eveniment sportiv din istorie, Jocurile Olimpice, revine pe ecranele Televiziunii Române, continuând în 2024 o istorie comună alături de aceste competiții de excepție, istorie începută la Roma, în 1960.

Reamintim că în perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Română va transmite în direct Jocurile Olimpice Paris 2024.