Noi premii pentru TVR

TVR.RO | actualizat: Marţi, 19 Decembrie 2017
Televiziunea Română a fost distinsă cu mai multe premii în luna noiembrie

Televiziunea Română a fost distinsă cu mai multe premii în luna noiembrie: pentru emisiunea realizată de Dite Dinesz „Izolaţi în România”, programele dedicate ediţiei din acest an a Târgului Gaudeamus şi reportajele realizate de Diana Brâncuş.

Devenit deja o tradiție, Balul Vienez de la Timișoara a fost prezentat, anul acesta, de colega noastră Dite Dinesz. În cadrul ceremoniei, Dite a primit unul dintre cele trei trofee ale generozității, pentru seria de reportaje „Izolaţi în România“.

Povestea izolaţilor a început în 2006, când echipa TVR a filmat prima serie, în locuri ascunse din ţară. Peste 120 de oameni din judeţele Alba, Maramureş, Suceava, Năsăud, Mehedinţi, Tulcea, Vrancea, Neamţ, Harghita şi Caraş-Severin au fost aduşi în faţa publicului. Noua serie „Izolaţi în România“, începută în 2016, aduce în atenţie, după zece ani, aceleaşi locuri.

Ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură a fost promovată de TVR printr-un maraton de transmisii în direct. Pentru modul în care a reflectat evenimentul, Televiziunea Română a fost distinsă cu Trofeul Presei, secţiunea TV. Din partea echipei editoriale dedicate Gaudeamus 2017, din care au mai făcut parte Miruna Moraru, Alexandra Tiniche şi Camelia Văcaru, la ceremonia de decernare a premiilor au fost prezenţi Bianca Sărăţeanu, Bianca Constantinescu şi Marius Constantinescu.

Diana Brâncuş, de la Ştirile TVR, a fost premiată de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) şi de Colegiul Farmaciştilor din România.

La Gala Premiilor „Drepturile Copilului Korczak", Diana Brâncuş a fost distinsă cu Premiul Pentru Jurnalism, juriul apreciind activitatea depusă de colega noastră în beneficiul drepturilor copilului.

Luna aceasta, Diana Brâncuş a primit şi Premiul de Excelenţă pentru Profesionalism în Jurnalism Farmaceutic, la Gala organizată de Colegiul Farmaciştilor din România. Cea de-a şasea ediţie a evenimentului a avut loc joi, 23 noiembrie a.c., la World Trade Center.

Felicitări colegilor implicaţi în realizarea acestor producţii!