Mondialele de Gimnastică, în exclusivitate la TVR

TVR.RO | actualizat: Luni, 09 Octombrie 2017
Televiziunea Română va transmite, în exclusivitate, toate ediţiile CM de Gimnastică până în 2020
CE gimnastica 11
  • Din 5 octombrie, spectacolul CM de Gimnastică Artistică Montreal, 2017 se vede la TVR
  • TVR Moldova va transmite rezumatele competiţiilor pentru telespectatorii de peste Prut

Spectacolul gimnasticii continuă la TVR! În următorii trei ani, telespectatorii vor putea urmări la Televiziunea Română, în exclusivitate, toate ediţiile Campionatelor Mondiale de Gimnastică artistică, ritmică, acrobatică şi aerobică din ciclul 2017-2020.

TVR a achiziţionat, toate drepturile de difuzare - tv şi online - pentru Mondialele de Gimnastică Artistică, ediţiile 2017 (Montreal), 2018 (Doha), 2019 (Stuttgart), CM de Gimnastică Ritmică, Sofia 2018 şi Baku, 2019, CM de Gimnastică Aerobică şi cele de Gimnastică Acrobatică, ediţiile 2018 şi 2020.

Din 5 octombrie, TVR aduce spectacolul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică de la Montreal în casele românilor. Telespectatorii îi vor putea urmări, în direct, pe Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, sportivii noştri care se vor lupta pentru medalii.

Telespectatorii de peste Prut vor putea urmări, la TVR Moldova, rezumatele CM de Gimnastică Artistică.

Ambasadorul acestei ediţii este Nadia Comăneci, „zeiţa de la Montreal”, cea care a cucerit prima notă de 10 din istoria gimnasticii, tot la Montreal, în 1976.

TVR continuă astfel tradiţia difuzării marilor competiţii de gimnastică, printre cele mai populare şi urmărite de către telespectatorii români. De la primul 10 olimpic al Nadiei şi până în prezent, marile întreceri de gimnastică au fost aduse în casele românilor de televiziunea publică.