loader

Meniu franţuzesc de gală, propus de Alex Petricean pentru Revelion

RECOMANDARI

Chef Alex Petricean v-a adus, pe 30 și 31 decembrie, de la 13.30, două ediții speciale „Guști! Și apoi mănânci”, la TVR 1.

 

Pentru noaptea dintre ani, pregătim întotdeauna cele mai gustoase și festive preparate. Dar de multe ori uităm să ne îngrijim de „dimineața de după”... Chef Alex Petricean ne propune, așadar, în ultimele două ediții ale emisiunii „Guști! Și apoi mănânci” din 2020, câteva rețete ce pot fi încercate cu succes și acasă.

(w500)

Pentru meniul de Revelion, Alex Petricean îl are ca invitat pe bunul său prieten Roland Suciu, chef al unui renumit restaurant din Cluj-Napoca. „Am pregătit un meniu franțuzesc de gală: antreu – sufleu de brânză cu spianatta, bibilică Wellington și tarte tatin de mere cu smântână dulce afumată”, ne face poftă chef-ul de la TVR 1. Pentru ziua de 1 ianuarie, propunerea lui Alex este curcan la cuptor cu cartofi prăjiți în untură de porc și o ciorbă de potroace din resturile bibilicii rămase după noaptea de Revelion. Dacă vă sună apetisant cele două sugestii, sunteți așteptați în fața micilor ecrane pe 30 și 31 decembrie, de la 13.30, la două ediții speciale „Guști! Și apoi mănânci – cu chef Alex Petricean”, la TVR 1.

 
Dincolo de Turism. Viața pastorală în Munții Apuseni | VIDEO

Departe de agitația turistică, călătorul autentic caută rezonanța cu locurile, nu doar vizitarea lor.  

Țara Hațegului, legende și peisaje de vis | VIDEO

Țara Hațegului, legende și peisaje de vis | VIDEO

publicat: Miercuri, 20 August 2025

Călătoria în Țara Hațegului depășește simpla vizitare a unui geoparc, invitând la o explorare a legendelor locale, de la mlaștini enigmatice și ...

Shopping online: Mulți pantofi la un click distanță, pentru că ești departe și nu mai ajungi la tine

Cumpărăturile la un click distanță au schimbat radical modul în care ne raportăm la consum, dar au declanșat și o nouă formă de dependență. ...