loader

Meniu franţuzesc de gală, propus de Alex Petricean pentru Revelion

RECOMANDARI

Chef Alex Petricean v-a adus, pe 30 și 31 decembrie, de la 13.30, două ediții speciale „Guști! Și apoi mănânci”, la TVR 1.

 

Pentru noaptea dintre ani, pregătim întotdeauna cele mai gustoase și festive preparate. Dar de multe ori uităm să ne îngrijim de „dimineața de după”... Chef Alex Petricean ne propune, așadar, în ultimele două ediții ale emisiunii „Guști! Și apoi mănânci” din 2020, câteva rețete ce pot fi încercate cu succes și acasă.

(w500)

Pentru meniul de Revelion, Alex Petricean îl are ca invitat pe bunul său prieten Roland Suciu, chef al unui renumit restaurant din Cluj-Napoca. „Am pregătit un meniu franțuzesc de gală: antreu – sufleu de brânză cu spianatta, bibilică Wellington și tarte tatin de mere cu smântână dulce afumată”, ne face poftă chef-ul de la TVR 1. Pentru ziua de 1 ianuarie, propunerea lui Alex este curcan la cuptor cu cartofi prăjiți în untură de porc și o ciorbă de potroace din resturile bibilicii rămase după noaptea de Revelion. Dacă vă sună apetisant cele două sugestii, sunteți așteptați în fața micilor ecrane pe 30 și 31 decembrie, de la 13.30, la două ediții speciale „Guști! Și apoi mănânci – cu chef Alex Petricean”, la TVR 1.

 
Cele mai frumoase locuri de vizitat într-o viață (II)

Vacanța de vară nu este departe. Vă propunem câteva destinații ofertante pentru petrecerea timpului liber alături de cei dragi!

„Pacea fie cu voi!

Primul Papă originar din SUA a fost ales joi, 8 mai, la Vatican. Cardinalul Robert Prevost a fost cel care a câștigat inimile în conclavul de ...

Echilibru între educație, tradiție și identitate în comunitatea romă din Ștefănești - Botoșani | VIDEO

În contextul eforturilor de integrare socială și promovare a egalității de șanse, educația joacă un rol fundamental în dezvoltarea copiilor ...