loader
Foto

Galerie foto

Marele meci al tricolorilor mici la CE de Fotbal U21: semifinala Germania-România

Tricolorii mici au ratat calificarea în finala Campionatului European Under 21, după ce au pierdut semifinala cu Germania, scor 2-4.

 

Este în derulare cea mai interesantă săptămână fotbalistică din ultimul deceniu.

România U21 a jucat pentru prima dată în semifinale la Campionatul European de Fotbal U21. Partida a fost transmisă în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD, comentatori: Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos.

(w882)

(w882)

Astăzi, la Bologna, au fost aprope 41 de grade - o situaţie excepţională pentru ambele echipe, dar Kuntz refuză să vadă în asta o scuză: „nu este o problemă pentru noi, luăm circumstanţele aşa cum sunt“, a declarat miercuri seară, înainte de jocul de azi. În coida condiţiilor meteo, suporterii români se anunţă în  umăr foarte mare la meciul de diseară - în jur de 20.000 de români vor face galerie tricolorilor mici azi pe stadionul din Bologna.

(w882)

(w882)

Tot joi, 27 iunie, se joacă şi cealaltă semifinală, Spania-Franţa, de la ora 22.00 şi se transmite în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD.

Ziua de fotbal însă începe mai devreme: Costin Deşliu şi invitaţii lui ne dau întâlnire de la ora 17.00 la Studio fotbal EURO 2019, pentru a afla care este atmosfera înaintea meciului, ce şanse are fiecare echipă de a ajunge în finală şi pentru ultimele informaţii  de la Bologna înainte de începerea partidei. Telejurnalul serii va începe azi mai devreme la TVR 1, adică la ora 18.00.

Povestea fotbalului românesc de mâine se scrie la TVR, unde urmărim în direct lupta „tricolorilor mici” cu cele mai bune naţionale de fotbal U21 ale Europei. Toate meciurile Campionatului European de Fotbal U21 pot fi vizionate în direct şi în exclusivitate la TVR: Programul complet - aici.

credit foto: UEFA, FRF

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...