Liana Săndulescu şi Andreea Marin Bănică, Femei de succes ale anului 2006

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Liana Săndulescu, managerul proiectului TVR 50, a fost desemnată, prin voturile publicului, cea mai activă femeie din show-biz, la Gala „Femeile de succes ale anului 2006”, datorită numeroaselor producţii tv în care a fost implicată şi proiectului TVR 50, pe care l-a coordonat. Andreea Marin Bănică a fost, de asemenea, votată cea mai bună moderatoare de televiziune. Vedeta Surprizelor a primit şi un premiu de excelenţă: simbolul feminin pentru caritate. Ea a mai fost nominalizată la alte două categorii: Cea mai populară vedetă feminină şi Cea mai bună imagine feminină a anului 2006.

Cea de-a treia ediţie a Galei „Femei de succes”, organizată de agenţia Cosmopolitan Models şi „You and Me”, a avut loc pe 19 decembrie, la Palatul Parlamentului. Distincţiile au fost acordate în urma nominalizărilor la mai multe categorii, făcute de reprezentanţii presei, care au fost apoi supuse votului publicului. Printre câştigătoarele galei s-au numărat Angela Gheorghiu, Elena Băsescu, Mihaela Tatu, Gabriela Vrânceanu Firea, Ioana Tăriceanu, Oana Pellea, Stela Popescu, Luminiţa Anghel, Andra, Irina Loghin.

De asemenea, au fost acordate premii de excelenţă pentru mai multe personalităţi, printre care Maia Morgenstern, Iolanda Balaş, Elisabeta Lipă, Margareta Pâslaru, Corina Chiriac, Felicia Filip, Mioara Mantale, Doina Levintza.

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE