La mulţi ani, TVR Timişoara!

TVR.RO | actualizat: Joi, 19 Octombrie 2017
De 23 de ani parte a Televiziunii Române! De 23 de ani, alături de telespectatori!
La multi ani Timisoara

Colegii de la TVR Timişoara sărbătoresc astăzi (17 octombrie) 23 de ani de la prima transmisie a studioului teritorial din Banat. Le urăm La mulţi ani! şi le dorim producţii de neuitat, emisiuni premiate – aşa cum ne-au obişnuit, aprecieri din partea telespectatorilor, satisfacţii şi împliniri profesionale şi personale.

Transmisia TVR Timişoara a debutat la data de 17 octombrie 1994, fiind al treilea studio teritorial al Televiziunii Române care a început să emită după 1990.

Dite Dinesz, coordonator TVR Timişoara: „Au fost 23 de ani în care ne-am descoperit, am făcut cunoştinţă şi ne-am împrietenit. Pentru că, în tot acest răstimp, ai rămas un partener loial şi un bun confident.

TVR Timişoara suntem noi, noi toţi, cei care credem că în fiecare minut de emisie e şi parte din aşteptările, bucuriile sau neputinţele noastre.

Eşti azi „Telejurnal regional”, „Izolaţi în România”, „Drumuri aproape”, „Sarea în bucate”, „În prelungiri”, „Doza de risc”, „Viaţa satului”, „Dialog spiritual”, „Piper pe limbă”, „Europa 360”, „Cântec şi poveste”, după cum, bunăoară tot tu, vei rămâne pentru noi, „Debut 50 plus”, „Trupa de şoc”, „Care pe care” sau „Expres muzical”!

Din punct de vedere editorial, colegii de la Timişoara acoperă partea de Vest a ţării (judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara), precum şi comunităţile româneşti situate în Voivodina (Serbia) şi zona de S-E a Ungariei.

TVR Timişoara emite zilnic pe canalul regional, între orele 16.00-22.00, cu reluare a programului între orele 11.00-16.00 pe TVR Timişoara şi între 22.00 şi 11.00 pe TVR 3.  De asemenea, realizează emisiuni pentru canalul naţional TVR 3, dar şi pentru Ştirile TVR şi celelalte posturi naţionale ale Televiziunii Române.

Încă o dată: La mulţi ani, TVR Timişoara!