La mulţi ani TVR Cluj!

TVR.RO | actualizat: Luni, 15 Ianuarie 2018
De 28 de ani, TVR Cluj ne ţine conectaţi la ştiri şi evenimente din zona de vest a ţării.
TVR Cluj

Reper pentru telespectatorii din Transilvania, studioul a fost înfiinţat pe 3 ianuarie 1990, fiind prima staţie regională a Televiziunii Române, de după decembrie 1989.

Editorial, colegii de la Cluj aduc informaţii pentru întreaga Românie din Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Bihor, Sibiu, Maramureş şi Satu Mare.

Cea mai mare provocare pentru studio, în 2017, a fost Campionatul European de Gimnastică Artistică masculin şi feminin, când TVR a fost Official Broadcaster al evenimentului, transmis, în direct şi în exclusivitate, în România. Sarcină pe care TVR Cluj a acoperit-o exemplar.

Calitatea producţiilor se reflectă şi în premiile obţinute de-a lungul anului ce tocmai s-a încheiat, unul dintre cele mai importante fiind cel primit la SIMFEST – Festival Internaţional al Televiziunilor şi Producătorilor Independenţi. Aici, TVR Cluj şi-a adjudecat Premiul pentru film documentar — secțiunea televiziuni mari, cu „Operațiunea Zimbrul”, sub semnătura lui Dan Curean şi a lui Dan Păvăloiu.

Şi echipa emisiunii „Fără Prejudecăţi" - singura producţie din media europeană la care lucrează trei reporteri cu Sindrom Down, jurnaliştii Raluca, Mihai şi Bogdan - a primit diploma şi medalia de merit pentru demersurile lor de inovare socială şi pentru promovarea sănătăţii mintale.

La mulţi ani, TVR Cluj! La multe producţii-reper pentru telespectatorii TVR şi la cât mai multe premiiJ