Invitaţie la avanpremiera spectacolului „Vandalul”, de Hamish Linklater

TVR.RO | actualizat: Joi, 08 Decembrie 2016
Casa de producţie TVR vă invită la avanpremiera piesei „Vandalul”, de Hamish Linklater, o coproducţie TVR şi UNTEATRU, luni, 12 decembrie, ora 17.00, la sediul UNTEATRU din Strada Sfinţii Apostoli 44.
Vandalul
Vandalul
Vandalul
Vandalul
Vandalul
Vandalul
Vandalul
Vandalul
Vandalul
Vandalul

„Vandalul” este un spectacol premieră în România. A fost jucat pentru prima dată în America în 2014 și are la bază piesa scrisă de tânărul actor și dramaturg contemporan, Hamish Linklater - cunoscut publicului român din filme ca The Big Short (2015), Magic in the Moonlight (2014), The Four Fantastics (2005) sau serialul Law and Order (2012).

Este o comedie romantică, un moment de viață în care personajele se opresc, cu umor, înțelegere și acceptare, pentru un aducere aminte a vieții lor și persoanelor dragi dispărute.

(w640) Vandalul

Textul lui Hamish Linklater ne vorbeşte despre singurătatea a trei fiinţe, aparţinând unor lumi diferite, fiecare cu niscaiva schelete în propriile dulapuri, cu tarele unei existenţe de câteva decenii, pe care Marele Regizor le aduce laolaltă într-o noapte îngheţată. Ce urmează, unde va duce această prietenie… nu ştim. Şi nici nu mai contează.

„Vandalul” a fost jucat în cadrul proiectului „Teatru în TVR” în luna iulie.

***

Distribuţia:
FEMEIA - Mihaela Trofimov, BĂRBATUL - Liviu Pintileasa, BĂIATUL - Ionuţ Vişan
Traducerea și adaptarea: ANDREEA VULPE
Regia artistică şi scenariul: ANDREEA VULPE
Scenografie: DANIEL TITZA
Director de imagine: SORIN CHIVULESCU
Producători: CRISTINA ANTON şi SILVIU JICMAN
Producător coordonator: DEMETER ANDRÁS

Vă aşteptăm!