IN MEMORIAM Mihai Constantinescu, la TVR

TVR.RO | actualizat: Duminică, 03 Noiembrie 2019
Televiziunea Română regretă dispariţia lui Mihai Constantinescu, artistul care a dat muzicii româneşti unele dintre cele mai îndrăgite şlagăre, şi îi aduce un respectuos omagiu printr-o serie de programe.
Mihai Constantinescu

TVR 2 difuzează, in memoriam Mihai Constantinescu, joi, 31 octombrie, de la ora 14.00,  o ediţie a emisiunii „Confesiuni” în care Iuliana Marciuc îl avea ca invitat pe îndrăgitul artist.

Programul poate fi urmărit şi pe TVR Internaţional duminică, 3 noiembrie, de la ora 18.00 şi pe TVR MOLDOVA miercuri, 30 octombrie, de la ora 18.00.

La TVR 1, sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări, in memoriam Mihai Constantinescu, o emisiune de fantezii muzicale realizată de Titus Munteanu în 1985-1986, anii de debut ai televiziunii color. Ne vom aminti cu drag parodiile muzicale prezentate de trio-ul formidabil: Marius Teicu, Olimpia Panciu şi Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu va rămâne în amintirea publicului ca unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi.

Celebrele melodii „Un zâmbet, o floare”, „Sus în deal”, „O lume minunată” sau proiectul „Un trio formidabil - lansat de Titus Munteanu în anii ‘70, la TVR, în care apare alături de Marius Ţeicu şi Olimpia Panciu, sunt doar câteva dintre momentele artistice memorabile păstrate în Arhiva de Aur a Televiziunii Române.