loader
Foto

Igor Dodon, interviu în exclusivitate pentru TVR

Primul interviu acordat unei instituţii media din România de către preşedintele ales al Republicii Moldova a fost difuzat astăzi, 25 noiembrie, la TVR 1 şi TVR Moldova, de la ora 21.00.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Televiziunea Română difuzează în această seară, începând cu ora 21.00, la TVR 1, un interviu în exclusivitate, acordat de preşedintele Igor Dodon jurnalistului Ştirilor TVR Claudiu Lucaci. Cu întrebări la obiect şi dezvăluiri surprinzătoare, dialogul poate fi urmărit simultan şi la TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

Ce declară preşedintele Dodon cu privire la reclamaţiile de fraudare a alegerilor din Moldova, cum explică reticenţa Europei Occidentale faţă de victoria obţinută şi ce va discuta cu Vladimir Putin în vizita pe care intenţionează să o facă la Moscova sunt doar câteva dintre întrebările pe care Claudiu Lucaci i le adresează noului preşedinte al Republicii Moldova. Tot atunci, Igor Dodon vorbeşte despre relaţia cu România, despre limba vorbită de moldoveni şi în ce măsură îi consideră pe români fraţi sau... prieteni.

Alegerea lui Igor Dodon ca preşedinte al Republicii Moldova a stârnit numeroase reacţii în lumea europeană. Perceput ca un apropiat al Guvernului de la Moscova, Dodon s-a remarcat prin declaraţii controversate privind relaţiile viitoare ale Moldovei cu Occidentul, dar şi cu Rusia.

Mai multe declaraţii ale preşedintelui Dodon privind proiectele politice interne şi externe ale Republicii Moldova aflăm astă seară, după Telejurnal, la TVR 1 şi TVR Moldova.

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.