Globurile de Aur la TVR

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
TVR a oferit publicului său şi va continua să difuzeze anul viitor unele dintre cele mai bune seriale internaţionale ale momentului! Din 25 de categorii de nominalizări la premiile Globul de Aur de anul viitor, filme şi seriale difuzate sau care urmează a fi difuzate pe TVR au fost nominalizate la nouă secţiuni.

Astfel, Grey´s Anatomy, serialul american de succes care urmează să fie difuzat pe TVR 1, începând cu 9 ianuarie, a fost nominalizat la secţiunile Cel mai bun serial, Cea mai bună actriţă de serial (Ellen Pompeo), Cel mai bun actor de serial (Patrick Dempsey), Cea mai bună actriţă în rol secundar (Katherine Heigl).

De asemenea, LOST: Naufragiaţii, serial al cărui sezon II este difuzat chiar în această perioadă de TVR 1, a primit la rândul său două nominalizări, pentru Cel mai bun serial şi pentru Cea mai bună actriţă de serial – Evangeline Lilly.

Un alt mare favorit la premii este şi faimosul Neveste Disperate, din care TVR 1 a difuzat deja două sezoane, seria obţinând nominalizări pentru Cel mai bun serial, la categoria comedie şi Cea mai bună actriţă într-o comedie, aici fiind nominalizate Marcia Cross şi Felicity Huffman.

Alte programe de televiziune difuzate de TVR şi nominalizate pentru Golden Globe Awards sunt filmul Gideon's Daughter şi mini-seria Bleak House (difuzată deja de TVR 1 şi TVR Cultural anul acesta).

TVR a achiziţionat şi urmează să difuzeze în anii următori, în premieră la televiziune, şi o serie de filme nominalizate la Globurile de Aur: Babel, Thank You For Smoking şi, dintre filmele străine, Volver şi Pan’s Labyrinth.

Mai mult, pe fericiţii câştigători ai prestigioaselor premii îi veţi vedea, în exclusivitate, la TVR în luna ianuarie, când va avea loc ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur.

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE