Exerciţiul Cătălinei Ponor - 2 milioane de vizualizări

TVR.RO | actualizat: Marţi, 25 Aprilie 2017
Postarea momentului pe pagina de Facebook TVR Sport a înregistrat cifre record, imaginile ajungând la 6 milioane de oameni şi generând zeci de mii de reacţii
Catalina Ponor pe barna

Iubitorii sportului continuă să urmărească exerciţiul cu care Cătălina Ponor a câştigat medalia de aur la Europenele de la Cluj.

Pe pagina de Facebook TVR Sport, video-ul cu Cătălina la bârnă a adunat, de duminică (23 aprilie) până marţi dimineaţă (25 aprilie), 2 milioane de vizualizări, 28.000 de like-uri, aproape 27.000 de share-uri, a înregistrat un reach de aproape 6 milioane şi aproape 1.000 de comentarii. Iar cifrele cresc în fiecare oră!

La aproape 30 de ani, Cătălina Ponor, multiplă medaliată olimpică, mondială şi europeană, a câştigat la Campionatele Europene de la Cluj o nouă medalie de aur la bârnă. Prestaţia sa a fost notată cu 14,566 puncte, în timp ce Larisa Iordache a primit 13,966 puncte şi a obţinut medalia de bronz. Locul al doilea a fost ocupat de Eythora Thorsdottir din Olanda, cu 14,066 puncte.

(oar_w460) Facebook C

TVR a fost Official Broadcaster al Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin – ediţia 2017, pe care le-a transmis, în exclusivitate, în România.