Elena Udrea şi Viorel Hrebenciuc, în linia întâi, la TVR 1 şi TVR+

TVR.RO | Vineri, 07 Martie 2014
Cei doi deputaţi au fost invitaţii lui Ion M. Ioniţă la prima ediţie a talk-show-ului pe care îl moderează, de luni până vineri, la TVR 1 şi online, TVR+

Ediția emisiunii de luni 10 martie este disponibilă online pe TVR+

În fiecare zi, în fiecare oră, pe scena politică şi socială a României au loc evenimente. Lucrurile se schimbă cu rapiditate şi afectează, într-un fel sau altul, viaţa cetăţenilor. Declaraţiile politicienilor se succed într-un ritm alert şi nu sunt întotdeauna uşor de înţeles. Din 10 martie, de luni până vineri, de la 18.50, Ion M. Ioniţă este În linia întâi, comentând declaraţiile zilei şi analizând deciziile care ne afectează pe toţi, alături de oameni politici importanţi.

Luni seară, la TVR 1, două personaje politice importante vor dicuta despre perspectivele noului guvern şi despre posibilii candidaţi la preşedinţie. Viorel Hrebenciuc şi Elena Udrea vor fi În linia întâi împreună cu Ion M. Ioniţă, la prima ediţie a talk-show-ului său diduzat la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

În linia întâi sintetizează cele mai importante evenimente ale zilei şi explică în ce mod suntem afectaţi de ceea ce se întâmplă la vârf. În fiecare seară, de luni până vineri, Ion M. Ioniţă şi invitaţii săi comentează declaraţiile zilei, ne dă întâlnire cu oameni politici importanţi şi analizează deciziile care ne privesc pe fiecare dintre noi.

TVR +
Canalul TVR YouTube