Dublă aniversare, pe platourile „"La Urgenţă"

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg

Marţea aceasta echipa de La urgenţă a avut mai mult decât un motiv de sărbătorire! Lucru neobişnuit pentru un spital în care majoritatea lucrurilor întâmplate sunt grave, e drept. Dar aniversarea a doi oameni importanţi precum actorul Claudiu Istodor şi hair-stilista Letiţia Ghenea nu putea să fie trecută cu vederea în nici un caz.

Şi dacă Letiţia a fost răsfăţată de la prima oră, când Daniela Nane a decis să îi aducă orhidee şi, pe lângă ea, să le facă o surpriză şi colegelor aducându-le fiecăreia câte o floare, la Claudiu lucrurile au stat exact invers.

De dimineaţa el a apărut la platou cu bomboane de ciocolată de patru feluri pentru a le anunţa colegilor aniversarea celor patruzeci şi şase de ani ai săi. Dar, evident, colegii erau la curent cu mult înainte despre „marile evenimente”. Aşa încât, l-au felicitat, s-au îndulcit cu ciocolată şi au trecut peste moment ca şi cum nimic altceva nu ar fi urmat.

Cu toţii au păstrat bine surpriza pregătită pentru Letiţia şi Claudiu: un imens tort delicios. Numai că, aşa cum se întâmplă de multe ori cu surprizele, lucrurile nu au mers ca unse. Şi deşi tortul mult aşteptat ar fi trebuit să ajungă exact la finalul ultimei scene filmate de Claudiu, tot procesul a fost întârziat.

De aceea, regizorul secund a trebuit să inventeze tot soiul de motive pentru a fi trase mult mai multe duble decât erau necesare în mod normal. Cusururile găsite l-au uimit puţin pe Claudiu şi totuşi nu l-au lăsat să bănuiască modul plăcut în care avea să îşi încheie ziua