„Drăculea a existat" - partea a doua | VIDEO

TVR3 | actualizat: Marţi, 10 Noiembrie 2020
Drăculea se întoarce! Partea a doua și ultima a episodului despre această personalitate istorică s-a vezut la TVR 3, pe 7 noiembrie, de la ora 12:00.

Sâmbătă, 7 noiembrie, la ora 12.00, pe TVR 3 s-a difuzat partea a doua a premierei „Locuri, oameni și comori” – „Drăculea a existat!”

„Drăculea nu era oricine în galeria marilor regi europeni. Charisma, curajul și personalitatea sa, l-au făcut cunoscut și respectat pe plan internațional. Vom afla care sunt locurile cu adevărat legate de numele lui Drăculea, de ce opiniile sunt atât de împarțite, unele cronici aratându-l ca pe un domn drept și curajos iar altele ca pe unul crud și răzbunător și de ce a fost atât de important pentru istoria noastră. El se înscrie în galeria domnitorilor care au luptat pentru păstrarea ființei Țării Românești și acesta e meritul lui cel mai mare și de necontestat. Ultima parte a episodului despre Drăculea, sâmbătă"  - Emilia Nicolaescu, realizatoarea seriei.

 

Prima parte a episodului dedicat lui Drăculea s-a difuzat pe 31 octombrie.

Șef de producție: Marius Flonta/ Imagine: Marian Oprea, Gabriel Borta, Remus Tigoianu/ Asistenți: Gheorghe Dincă, Cristian Tache / Montaj: Elena Nițu, Mircea Păstrăseșcu, Cristina Staicu / Sunet: Marius Stanciu, Viorel Constantin / PPS: Mihnea Ciulei / Ilustrație muzicală: Tudor Stănescu/ Realizator: Emilia Nicolaescu

***

„Locuri, oameni și comori” este un proiect Casa de Producție TVR difuzat pe canalele TVR.

Producător coordonator: DEMETER András István

Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.