Dezvoltarea Studiourilor Teritoriale, în atenţia Consiliului de Administraţie

TVR.RO | actualizat: Joi, 08 Decembrie 2022
Consiliul de Administraţie al TVR s-a reunit azi în şedinţă ordinară la studioul TVR Craiova

Membrii Consiliului de Administrație al SRTv au făcut o vizită de două zile la Studioul Teritorial din Craiova, a doua dintr-o serie de deplasări care se vor desfăşura în lunile următoare la studiourile teritoriale ale Televiziunii Române.

Pe parcursul deplasării, membrii CA au vizitat actualul sediu al studioului – atât spaţiile de producţie, cât şi birourile în care colegii îşi desfăşoara activitatea – şi au avut întâlniri cu angajaţii TVR Craiova.

De asemenea, membrii CA au vizitat viitorul sediu al staţiei teritoriale, aflat în constructie, şi au discutat despre demersurile care urmează a fi făcute pentru finalizarea acesteia.

În acest sens , în cadrul şedinţei a fost aprobată demararea procedurii de achiziţie publică a unor lucrări de continuare a construcţiei noilor spaţii de producţie şi birouri, dar şi o serie de proiecte care vizează dezvoltarea Studiourilor TVR din Iaşi şi Timişoara - achiziţia de echipamente tehnice necesare pentru fluxul de producţie.

Şedinţa anterioară a Consiliului de Administraţie al SRTv s-a desfăşurat la sediul studioului TVR Cluj, iar următoarea va avea loc la sfârșitul lunii octombrie la TVR Iaşi.

Toate hotărârile CA se regăsesc pe Intranet, la secţiunea Comunicare/Hotărâri.