David Popovici, în direct la TVR INFO

TVR.RO | actualizat: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
TVR INFO a difuzat azi, 22 iunie, o ediţie specială şi finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie Budapesta 2022, începând cu ora 19.00. David Popovici este noul campion mondial la proba 100 m liber.
david popovici

Sportivul român David Popovici, calificat marţi, 21 iunie, cu cel mai bun timp, 47.13 - nou record mondial de juniori, a concurat în finală, la proba 100 m liber, în această seară, la ora 19.20.

Transmisia în direct a finalei CM de Nataţie a fost precedată de o ediţie specială, de la ora 19.00, moderată de Roxana Zamfirescu, jurnalist senior TVR INFO, care va dezbate noutăţile şi evoluţia sportivilor noştri, alături de două mari sportive ale nataţiei româneşti: Anca Pătraşcoiu - prima înotătoare care a câştigat o medalie olimpică pentru România, bronz la 200 m spate la Los Angeles, în 1984, şi Carmen Bunaciu – multiplă medaliată la campionate europene şi mondiale de nataţie. Dorin Chioţea, coordonatoul Redacţiei Sport a TVR, se numără printre invitaţii ediţiei.

Televiziunea Română transmite în exclusivitate mai multe probe din Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, care îi aduce din nou în prim plan pe românii David Popovici şi Robert Glinţă, dar şi întreceri la care participă cei mai buni înotători ai momentului.

Reamintim că TVR INFO, postul de ştiri al Televiziunii Române, şi-a reînceput emisia de azi, 22 iunie. Sub sloganul „Știri de încredere”, TVR INFO prezintă subiecte relevante și fapte esențiale, informații în timp real, atent verificate.

Postul de televiziune TVR INFO poate fi recepţionat astfel:


-  prin cablu: la toți operatorii autorizați din România;

-  digital terestru: DVB-T2 – MUX1, operat de Societatea Națională de Radiocomunicații;

-  satelit: din pachetul SRTv, cu următoarele date de recepţie:


Satelit: Eutelsat 16 A
Poziţie orbitală: 16°Est
Transponder D4
Frecvenţă de recepţie: 11512MHz
Symbol Rate: 29500
Polarizare: verticală