Daniela Nane se ţine de cascadorii în „"La Urgenţă"

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg

Prima săptămână de filmări a serialului La urgenţă s-a încheiat. Decizia echipei de a începe lucrul cu episodul doi s-a dovedit una inspirată pentru că aşa, atât actorii cât şi echipa tehnică au reuşit să depăşească mai uşor emoţia începutului şi s㠄îşi intre în mână”.

În fiecare zi filmarea s-a derulat din ce în ce mai bine, iar echipa şi-a micşorat încet-încet timpul de lucru de la 15 ore, în prima zi, la 12 ore de cadre trase în ultima zi de filmare pentru acest episod.

Programul a fost unul solicitant pentru toţi actorii, dar şi pentru regizori, producători, cameramani şi restul echipei care stă în spatele proiectului.

Deşi cele şase zile au fost destul de obositoare pentru echipa de urgenţă, nimeni nu s-a plâns şi toată lumea a încercat să fie cât mai eficientă, operând rapid şi sigur, aşa cum e şi normal într-un spital!

De altfel, „medicii” au soluţionat deja trei cazuri importante ajunse la camera de gardă. Primul caz pentru care au intervenit a fost cel al unei tinere extraordinar de curajoase. Alina a apărut rănită, târând în holul unităţii de primire un drogat, pe care îl bătuse zdravăn pentru că încercase să îi fure geanta. Şi, pentru că domnişoara era atrăgătoare, lui Lucian (Cătălin Paraschiv) nu i-a displăcut chiar deloc să se ocupe de ea.

Greta (Daniela Nane), dar nu numai, a fost cea care s-a ocupat de o familie puţin mai ciudată de moldoveni, ajunşi în stare gravă la spital în urma unei intoxicaţii cu ciuperci.

Pe lângă pacienţii externi, însă, echipa a trebuit să se ocupe şi de cei apropiaţi, când Nina, (Natasa Raab) -femeia de serviciu- a făcut infarct. Totul s-a terminat cu bine, totuşi, când Magda (Crina Matei), Radu (Florin Piersic Jr.) şi Ştefania (Luminiţa Stoianovici) au intervenit pentru stabilizare.

Cu un program care începe la şapte dimineaţa şi se termină aproape la ora nouă seara, actorilor nu le mai rămâne aproape deloc timp pentru ei înşişi.

Totuşi, Cătălin Paraschiv a găsit vreme pentru ceea ce-i place: meciurile din Liga Campionilor, pe care nu le-a pierdut în niciuna dintre seri. Tot la capitolul lucruri care îi plac se înscrie şi O noapte furtunoasă, pe care a ţinut să o revadă pe TVR Cultural.

Crina Matei s-a implicat foarte mult în rolul interpretat în La urgenţă, uitând cu uşurinţă de oboseală tot timpul cât a jucat. Cu toate acestea, ea a profitat din plin de singura zi liberă din săptămân㠖 sâmbăta, pentru a se odihni şi pentru a merge la coafor să-şi reîmprospăteze culoarea părului.

Daniela Nane s-a ocupat în săptămâna trecută de… cascadorii. Filmând o scenă comică, în care era nevoită să alunece pe apă, Daniela a ajuns să îşi zgârie cotul de o saltea care ar fi trebuit să o ajute. La rândul ei, a profitat de ziua de sâmbăta şi a mers la piscină pentru a face plajă.

La plajă, dar la mare, a plecat şi George, cel mai mic şi, cu siguranţă, cel mai simpatizat dintre actori. George este băieţelul de patru ani, care în film este unul dintre copiii familiei intoxicate cu ciuperci. Aflat la primul său rol de film, lui George i-a plăcut cel mai mult de… doamna doctor care i-a făcut injecţie (n.r. Greta – Daniela Nane) şi cel mai puţin de Lili, asistenta care i-a pus garou. Tot el a fost şi cel mai veridic actor, pentru că, internat în spital, George chiar a adormit vreo două ore pe patul pe care era filmat.