loader
Foto

Galerie foto

Dacă doriţi să revedeţi... Angela Gheorghiu la „Mic Dejun cu un Campion”

Oricând am urmări o ediţie specială la Mic Dejun cu un Campion, nimic nu se poate compara cu această spumoasă revedere cu Angela Gheorghiu de luni, 27 decembrie 2021, de ora 8:00

 

Rememorând întâlnirea avută în 2016, în Ajunul Crăciunului, suntem la fel de încărcaţi de energia întâlnirii cu ea, atât în faţa camerelor, cât şi în spatele lor. Pentru că spectacolul a fost total.

Sosită la Bucureşti pentru a participa la un eveniment muzical în acea seară, Angela Gheorghiu şi-a rupt din timpul său preţios pentru a fi alături de telespectatorii TVR într-un moment magic al anului.

(w882)

O apariţie splendidă şi elegantă, însoţită de un alai de admiratori şi prieteni, sfidând curajos frigul din acel decembrie de la Grădina Verona, La Diva ne-a vrăjit iremediabil. Înveşmântată în voaluri şi catifele – în timp de operatorii filmau cu căciulile îndesate pe urechi, răsuflând fuioare de abur îngheţat – cu farmecul şi convingerea ce o caracterizează, Angela Gheorghiu s-a dăruit publicului aşa cum numai ea ştie s-o facă, cu naturaleţe şi talent înnăscut.

(w882)

Sunt cinci ani de atunci. În tot acest timp a venit şi a plecat din România în funcţie de angajamentele sale contractuale, este activă, stenică. A concertat, a înregistrat, a scris – în 2021 a lansat volumul autobiografic ’’O viață pentru artă -, şi... s-a scris despre ea în continuare. Este mereu în lumina reflectoarelor, cu certitudinea unei cariere unice, înconjurată de admiraţie, respect şi iubire, oriunde s-ar afla.

Aşa încât reîntâlnirea din această dimineaţă cu Angela Gheorghiu şi Daniela Zeca Buzura este şi pentru noi, un moment preţios, arhivat într-o ediţie de colecţie, aşa cum v-am obişnuit de atâţia ani, la Mic Dejun cu un Campion.

(w882)

Redifuzări: la TVR3 – duminică, 26 decembrie 2021, ora 7:55

şi la TVR2 – luni, 27 decembrie 2021,ora 8:00

Un articol de Ileana Ploscaru Panait

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...