loader
Foto

Cupa României – Final Four la volei feminin îşi desemnează câştigătoarea. În direct, la TVR 3

Patru dintre cele mai în formă echipe ale campionatului luptă în acest weekend, la Mioveni, în Final Four-ul Cupei României. Cine va trece prima linia de sosire? Semifinalele şi finala Cupei României la volei feminin se văd pe 24 şi 25 februarie, la TVR 3.

 

Săptămâna aceasta, campionatul feminin de volei ia o pauză, pentru Final Four-ul Cupei României, ce are loc la Mioveni. Cu trei etape înainte de final, lupta la vârf este strânsă. Cele mai bune patru echipe ale momentului au, fiecare, șansele lor. Care dintre echipe va termina sezonul regulat pe primul loc? Sâmbătă şi duminică sunt zile de foc pentru iubitorii voleiului. Pe 24 şi 25 februarie, TVR 3 le oferă spectacol: semifinalele şi finala Cupei României - Final Four. Partidele sunt comentate de Narcis Şelaru.

Prima semifinală se joacă între Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște, sâmbătă, de la ora 16.00. Sunt ultimele două formații care s-au luptat pentru titlu. În acest sezon, cele două protagoniste și-au împărțit victoriile. Fiecare a câștigat, pe terenul celeilalte, cu același scor: 3-2. Se anunță un meci spectaculos, între două echipe care se bat și la campionat. CSM Târgoviște mai are o restanță de jucat cu CSO Voluntari și, dacă va câștiga, se va apropia de liderului Rapid.

A doua semifinală, jucată tot pe 24 februarie, de la 19.00, va fi între Rapid București și Dinamo București. Un derby al celor mai galonate echipe din voleiul feminin românesc. Rapid este lider în Divizia A1 și este singura dintre cele patru semifinaliste care nu a câștigat Cupa României până acum. În campionat, Rapid și Dinamo și-au fructificat avantajul terenului propriu. Și aici va fi o partidă deschisă oricărui rezultat.

Iar duminică, de la 18.00, la Mioveni se dispută finala Cupei României, partidă ce va putea fi văzută, de asemenea, live la TVR 3.

 

foto: FaceBook Federaţia Română de Volei

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Impactul legislației Uniunii Europene asupra cetățenilor români

Luni, 15 aprilie, de la ora 21, vă invităm pe TVR Internațional la o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

Mai mulţi tineri din Africa şi unul din Siria au ales să studieze teologia la Iaşi. Poveştile lor impresionante le puteţi descoperi în cadrul ...

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

De multe ori, problemele locative îşi găsesc rezolvarea pe cale amiabilă, însă există şi situaţii când singura soluţie este Instanţa de ...