Cum se împacă fotbaliştii cu fotbalul şi cu vâscoza

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg

În timp ce săptămâna trecută românii au urmărit cu sufletul la gură meciul Steaua-Standard Liege, prin care echipa din Ghencea a revenit în grupele Ligii Campionilor, dar şi tragerile grupelor meciurilor din Ligă, filmările pentru serialul La urgenţă au continuat cu cel de-al treilea episod.

Şi de această dat㠄forţele” antamate în filmarea scenelor au fost impresionante, reunind o echipă tehnică de 80 de oameni şi o figuraţie de peste o sută de persoane, după cum dezvăluie producătorul general Adela Harnagea.

Printre cazurile rezolvate în decursul celor şase zile de filmări de către medicii de La urgenţă se numără un inginer de sunet, cu o problemă la unul dintre picioare, un clovn răvăşit, dar şi un avocat dependent de muncă.

Pe acesta din urmă, Max (Claudiu Istodor) l-a redus la tăcere zdrobindu-i unul dintre mobile de podea, sătul fiind să îl tot audă vorbind la celular cu asistentul lui.

Scena, una destul de încordată de altfel, pentru că trebuia să redea nervozitatea lui Max, a adus râsete generale în platou, în momentul în care Claudiu Istodor a cerut pentru pacientul său o… „vâscoz㔠de 10, în locul unei glucoze zece.

Şi pentru Iulia Lumânare (în film Lili) săptămâna a fost una intensă. Asistenta Lili a ajutat medicii în cazurile sunetistului şi clovnului, dar nu a uitat de imaginea rebelă care o va consacra în film, vopsindu-şi şuviţele verzi.

După atâta activitate, Iulia a obosit. Şi pentru refacere a aţipit preţ de un sfert de oră cu capul pe biroul camerei de gardă, nefiind nici pe departe stingherită de echipa care filma zgomotos la doi paşi.

Şi pentru că am început cu fotbal, încheiem tot cu fotbal: Cătălin Paraschiv (Lucian în serial), stelist „din tată în fiu” a trebuit să se conformeze unei orientări dinamoviste dictate de scenariu…

Ca să mai uite de trădare, Cătălin a dat bice cu filmările miercurea trecută pentru a ajunge suficient de devreme acasă încât să prindă meciul Steaua-Standard Liege.