loader
Foto

"Corespondent TVRi" revine cu noutăţi din viaţa românilor de pretutindeni

"Corespondent TVRi", emisiunea dedicată românilor de pretutindeni, revine în grila de programe a  TVR Internaţional cu ediţii noi, din 7 februarie, ora 21.30.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Joi, 7 februarie, aflăm detalii interesante despre a 64-a ediţie a Concursului Muzical Eurovision 2019, care se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv.

Invitată: Smaranda Vornicu - Shalit, şefa delegaţiei României la Eurovision Song Contest 2019

(w882) Smaranda V

Despre pasiuni, talent, dăruire, ambiţie şi toleranţă ne povesteşte un profesionist cu o experienţă de peste 25 de ani în producţia de film şi televiziune, care a lucrat pe trei continente, dar consideră că cel mai interesant platou de filmare este România.

Invitat: Dan Schlanger, actor, regizor şi producător de film, preşedintele Bucharest Jewish Film Festival.

(w882) DMS

Basmul Unirii este un minunat exercitiu de imaginaţie colectivă, la care au participat numeroşi copii din ţară şi din străinătate, organizat de Biblioteca Metropolitană Bucureşti. Instituţia de cultură desfaşoară numeroase proiecte remarcabile, care implică şi români din afara graniţelor ţării.

Invitată: Ramona Mezei, director al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

(w882) Ramona

Vă aducem în atenţie o initiaţivă remarcabilă pe care au avut-o doi români din Olanda, care au dorit şi au reuşit să prezinte publicului poveştile de succes ale conaţionalilor din ţara lor de adopţie, în volumul “Noi rădăcini. Poveştile românilor din Olanda”.

Prin telefon: Alexandru Iosup - profesor universitar la VU Amsterdam şi Claudia Marcu - jurnalist

***

Producător: Liliana Văduva
Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+

FILM.TVR.RO

Logo

 
„6,9 pe scara Richter”, film românesc la TVR Internațional

Sâmbătă, 29 iunie de la ora 23.10, TVR Internațional programează comedia „6,9 pe scara Richter”, în regia lui Nae Caranfil.

Sophia Loren e „Frumoasa morăriţă”, la „Telecinemateca”, pe TVR 1

Marţi, la „Telecinemateca”, ne delectăm cu o comedie ai cărei protagonişti sunt Sophia Loren şi Marcello Mastroianni. Pe Carmela, soţia morarului ...

„Cântec și Poveste

Vineri, 21 iunie, ora 15:00, la TVR 3, în spațiul emisiunii „Cântec și Poveste" v-am invitat pe Valea Bârgăului, unde ne-au însoțit surorile ...