loader
Foto

Galerie foto

Concertul aniversar „Paula Seling – 25 de ani”, de Paşti, la TVR 1

În zile de mare sărbătoare, TVR 1 a oferit un regal muzical: concertul aniversar „Paula Seling – 25 de ani”. Difuzat în două părți, pe 5 și 6 mai, începând cu ora 18.00, acest eveniment de excepție a adus publicului cele mai îndrăgite creații muzicale ale artistei, într-o inedită interpretare.

 

„Am sentimentul că m-am pregătit 25 de ani pentru acest moment al vieții și carierei mele. Am cântat ca și cum nu exista ziua de mâine. Am dăruit toată inima mea alături de artiștii invitați care îmi sunt și prieteni de o viaţă! Mă bucur enorm că prima televiziune a vieții și a carierei mele, TVR 1, este cea care va marca trecerea primului sfert de secol al carierei mele prin difuzarea acestui magic concert susținut pe scena Palatului Național Chișinău”, mărturiseşte Paula Seling. De Paşti, pe 5 şi 6 mai, de la ora 18.00, ne bucurăm cu toţii de acest concert aniversar al artistei.

(w882)

(w882)

Talentata interpretă cu voce de aur are ca invitați unii dintre cei mai apreciaţi artişti din România şi Republica Moldova: „Alături de mine, pe scenă, au fost Orchestra Lăutarii, dirijată de Nicolae Botgros, orchestra Angry Band și Camerata Chișinău și cei mai dragi interpreți, care îmi sunt și prieteni buni, de o viață”, spune ea. Îi vor aduce calde urări, aşadar, Monica Anghel, Marcel Pavel, AMI (Andreea Moldovan), Ionuț Fulea, Brio Sonores, Pasha Parfeni, Vladimir Fotescu și Ion Paladi.

(w882)

(w882)

Paula Seling este prima interpretă din România care a susținut un concert aniversar la Chișinău, la Palatul Național „Nicolae Sulac”,  aniversând spectaculos cei 25 de ani de carieră. „Mulțumesc TVR 1, mulțumesc Moldova Concert, pentru șansa de a dărui atâta emoție publicului din întreaga ţară, în plină sărbătoare a întregii creștinătăți!” mai declară artista.

(w882)

(w882)

Concertul aniversar „Paula Seling – 25 de ani” se vede pe 5 şi 6 mai, de la ora 18.00, la TVR 1.

(w882)

Producător tv: Oana Radu Turcu

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Incursiune prin seducătorul Braşov, cu „Exclusiv în România”

Horitoarele din Grid, Muzeul de Ştiinţe Interactive şi Casa Memorială a părintelui Dumitru Stăniloaie sunt doar câteva dintre punctele de interes ...

"Waste Side Story" este un spectacol care vorbește despre comunitatea oamenilor de la Pata Rât. Dan Vasile semnează regia.