Comunicat de presă din partea Consiliului de Administraţie al TVR

TVR.RO | actualizat: Joi, 24 Mai 2018
Membrii CA al SRTv sunt sufletește alături de colega lor, doamna Christel Ungar Țopescu
Cristian Topescu

Membrii Consiliului de Administrație al SRTv sunt sufletește alături de colega lor, distinsa doamnă Christel Ungar Țopescu, astăzi, 15 mai 2018, când a decedat soțul dânsei, celebrul om de televiziune Cristian Țopescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Transmitem totodată sincere condoleanțe întregii familii și în mod special fiicei dânsului, doamna Cristina Țopescu, una dintre cele mai apreciate jurnaliste de televiziune de azi.

Timp de peste o jumătate de secol, Cristian Țopescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Române. Datorită profesionalismului, curajului, patriotismului și carismei domniei sale, Cristian Țopescu a fost aproape un idol al mai multor generații de români.

Cristian Țopescu, născut în 1937 la București, a fost comentator sportiv, general de brigadă și senator de București. A lucrat la Televiziunea Română începând din anii 1960,  îndeplinind funcţiile de reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator, redactor şef al secţiei de sport a TVR, director general adjunct și consilier.

 

Membrii Consiliului de Administrație al Societății Române de Televiziune