Competiţiile de rugby au revenit la TVR

TVR.RO | Joi, 29 August 2019
Televiziunea Română a semnat un parteneriat cu Federaţia Română de Rugby pentru difuzarea meciurilor Naţionalelor de Rugby în 15 şi Rugby în 7 în competiţii internaţionale şi a unor partide din competiţiile interne.

TVR va transmite principala competiţie de rugby din acest an - Cupa Mondială, care se va desfăşura în Japonia, în perioada 20 septembrie – 2 noiembrie a.c.

De la Cerbul de Aur la Stejari, ce vară frumoasă! Ca urmare a hotărârii Consiliului de Administraţie al SRTv, suntem din nou partenerii Federaţiei Române de Rugby. Este o bucurie imensă, cu atât mai mult cu cât Televiziunea Română va transmite şi Cupa Mondiala din Japonia. Suntem alături de aceşti sportivi, care merită toată aprecierea noastră”, a declarat Preşedintele Director-General al TVR, Doina Gradea.

(w640) RUGBY

Mulțumim Televiziunii Române pentru că este din nou partenerul nostru oficial, este o mare bucurie pentru că rugby-ul se va vedea în anii următori în toate casele. Este important să insistăm pe acest aspect de a promova și de a populariza cât mai mult acest sport pentru că fiind din ce în ce mai vizibil, va putea să atragă mai mulți practicanți și chiar parteneri, accentuând încă o dată valorile adevărate ale societății românești”, a declarat Alin Petrache, preşedintele FRR.

TVR va difuza toate meciurile susţinute pe teren propriu de echipa naţională a României în cadrul Rugby Europe Championship, meciurile test ale naţionalei României organizate sub egida World Rugby, dar şi meciuri pe care Stejarii le vor susţine la alte turnee internaţionale.

De asemenea, TVR va transmite SuperLiga CEC Bank (campionatul național de rugby), câte un meci pe etapă, semifinalele şi finala, precum şi Cupa României (fazele finale, semifinale şi finala) şi meciurile test al echipei de seniori.

(w640)

Primul meci din SuperLiga de Rugby, CSA Steaua - SCM Gloria Buzău, a fost difuzat  sâmbătă, 31 august, la 10.30, pe TVR 1 şi a fost comentat de Alexandru Roman.