loader
Foto

Galerie foto

Ce simpatice ajutoare are Oana Mareş la "oanApp", pe TVR 2 și TVR HD

A stat patru ani departe de micul ecran, dar prezentatoarea Oana Mareş revine din 15 aprilie cu "oanApp – Aplicaţie de viaţă", o emisiune fresh, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR HD.

 

Alături îi vor fi Andrei Foday, campion mondial la 2 sporturi din domeniul artelor marțiale şi Ceanu Zheng, singurul vlogger chinez din România, ambii studenţi la Universitatea Bucureşti.

"În primii ani ai lui Nicolai (fiul său-n.r.) mi-am dorit foarte mult să am mobilitate, să pot fi lângă el cât mai mult. Astfel că am ales câteva colaborări cu televiziuni, case de producție, dar nu am mai avut timp și energie pentru un proiect amplu, al meu. Iată că, acum a sosit momentul și locul potrivit. O parte mare din energia mea creativă, în acești ani, s-a dus și către zona în care m-a introdus Dragoș: design interior și producția de mobilier personalizat. Am învățat câte ceva legat de acest domeniu și am dezvoltat divizia de mobilier pentru copii: Homeworks. Am câteva proiecte cu care mă mândresc, clienți mulțumiți, care, ne recomandă și revin... Voi fi mereu alături de Dragoș în businessul familiei. Îmi place, iar el, ca designer, mă ajută și în domeniul meu", a spus Oana despre perioada în care a stat departe de mass-media.

(oar_w460)

Despre cum au ajuns să prezinte o emisiune împreună, băieţii povestesc amuzaţi: "Am fost sunat de către producătoarea emisiunii, Valentina Ionescu, care, din cunoștințele mele despre ea, știam că deține o agenție de modele. Am crezut că este vorba despre un proiect de modeling așa că am acceptat întâlnirea si am stabilit o zi în care eram liber. Când am fost chemat la sediul TVR nu mi-a venit să cred că este vorba de mai mult decât atât, lucru care mi-a dat un vibe pozitiv", a spus Andrei Foday.

În urmă cu doi ani, Ceanu Zheng devenea popular pe youtube cu video "De ce nu m-aş mai muta înapoi în China", iar aproape un milion de oameni au vrut să-i asculte argumentele. Automat, s-a născut şi întrebarea noastră: "De ce ai rămas în România?": "Toată familia mea e de chinezi, nu avem gene românești în neam și nici nu am avut. M-am născut aici, deci decizia de a veni în România în niciun caz nu mi-a aparținut :)). Am o poveste lungă în spate... Fiind chinez, în România este puțin dificil la început. Acum că am crescut și decizia de a rămâne în România poate să mi aparțină, am ales să rămân aici, pentru că aici am crescut, aici m-am obișnuit, aici am tot ceea ce îmi trebuie. Dacă m-aș întoarce în China ar trebui să o iau de la 0", răspuns Ceanu Zheng.

***

CONCURS

oanApp te premiază! Ce trebuie să faci? Simplu!

Urmărește serialul „Lonesome Dove - Suflet de pistolar” și află cuvântul cheie!

Completează formularul, trimite-ne cuvântul cheie corect și intră în competiție!

Ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 500 lei, oferit de TopLine. Îl poți folosi pentru achiziționarea de produse cosmetice pe site-ul TopLine.

Succes!

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: Vineri, 03 Mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Conferințele ONB: „Noua dezordine a fericirii”, prelegere susținută de conf. univ. dr. Cristian Iftode, în direct la TVR Cultural

Miercuri, 8 mai, TVR Cultural transmite, în direct de la Opera Națională București, prelegerea „Noua dezordine a fericirii”, susținută de conf. ...